Deze visagist slaagt erin om de gezichten van vrouwen te transformeren met oogschaduw en een kwastje - BekijkDezeVideo.nl
x
Deze visagist slaagt erin om de gezichten…
De vrijwilligster van de opvang maakt een selfie met de hond: hij “pronkt” met zijn mooiste glimlach Zelfgemaakte verse kaas: het recept om het met slechts 3 ingrediënten te maken

Deze visagist slaagt erin om de gezichten van vrouwen te transformeren met oogschaduw en een kwastje

22 Juni 2020 • Door Janine
6.343
Advertisement

Wanneer we verliefd worden op een persoon, voelen we, naast een mentale aantrekkingskracht voor diegene, in de eerste plaats een fysieke aantrekkingskracht. Hoewel schoonheid niet alles in het leven is, ervaren we, nog voordat we een jongen of een meisje benaderen, een bijzondere en bijna onverklaarbare aantrekkingskracht, vooral gebaseerd op esthetische factoren. Maar het uiterlijk, dat is bekend, kan naar believen worden aangepast en verbeterd door trucs zoals een goede make-up en de juiste kleding. Op de lange termijn moet je echter weten wat er onder die make-up zit. In Rusland zegt men dat om de essentie van een persoon te begrijpen, je hem of haar mee moet nemen naar de sauna: in die situatie zal hij of zij zich in feite bloot geven en kan zich niet "verschuilen" achter uitgebreide make-up of dure kleding. Make-up helpt ongetwijfeld veel vrouwen om zich zelfverzekerder en comfortabeler te voelen in het leven: daarom willen we deze praktijk, die voor sommigen absoluut essentieel is, niet demoniseren.

Deze man uit Azerbeidzjan is een echte make-up artist en met zijn vaardigheden heeft hij veel vrouwen geholpen hun uiterlijk te transformeren en hun sterke punten beter uit te laten komen.

1.

2.

Advertisement

3.

4.

5.

Advertisement

6.

7.

Advertisement

8.

9.

Advertisement

10.

11.

Make-up kan echt "wonderen" doen als je je niet op je gemak voelt met de natuurlijkheid van je uiterlijk. Je sterke punten verbeteren is noodzakelijk om je beter te voelen met je lichaam en met de rest van de wereld.

Als je het ongelooflijke werk van Anar Agakishiev mooi vindt, volg hem dan op zijn Instagram-account!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt