18 jaar later maken ze dezelfde afstudeerfoto na: vader en dochter tonen een tijdloze band - BekijkDezeVideo.nl
x
18 jaar later maken ze dezelfde afstudeerfoto…
De kracht van genetica: 14 foto's benadrukken de gelijkenis tussen ouders en kinderen Enkele goede redenen om niet te veel over onszelf te vertellen en gelukkiger te leven

18 jaar later maken ze dezelfde afstudeerfoto na: vader en dochter tonen een tijdloze band

21 Juni 2020 • Door Janine
3.061
Advertisement

Het is bekend dat de vader-dochterrelatie soms een beetje conflictueus kan zijn, - aan de andere kant, welke ouder kan het altijd goed vinden met zijn kinderen? - maar Tori Roach, een jong Amerikaans meisje, zei bij haar afstuderen dat ze een heel nauwe band met haar vader heeft. Terwijl veel afgestudeerde jongeren de meest klassieke foto's maakten om dat moment van geluk te herinneren, maakten Tori en haar vader Dennis een bekende scène van 18 jaar eerder. De combinatie van de twee foto's is in korte tijd viral gegaan en blijft miljoenen gebruikers ontroeren.


Aan de ene kant een foto van rond 2000, met een jonge vader die net zijn vrijheid heeft veroverd door af te studeren aan de universiteit; in zijn armen houdt hij zijn andere belangrijkste einddoel vast: zijn dochter, een mooi klein meisje. Achttien jaar later studeerde ook dat meisje, die nu volwassen is, met succes af en wilde dat moment van vreugde delen met haar familie. Om haar vader te eren, heeft Tori dezelfde foto gemaakt: vandaag zijn de rollen echter omgedraaid en is zij de jonge afgestudeerde.

De twee vergeleken foto's kunnen alleen maar ontroeren!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt