Een hele trotse vader maakte dezelfde foto met zijn dochter op drie verschillende momenten in haar leven

Janine image
door Janine

25 November 2020

Een hele trotse vader maakte dezelfde foto met zijn dochter op drie verschillende momenten in haar leven
Advertisement

Elke ouder is vrijwel altijd heel trots op zijn kinderen; meestal zal hij moeite hebben om het tegenover hen toe te geven, maar met iemand anders zal hij alleen woorden van waardering hebben voor zijn nageslacht. Dan zijn er nog die vaders die daarentegen de juiste balans weten te vinden en erin slagen hun trots en waardering vanaf het allereerste begin over te brengen op hun zoon of dochter. Ciarán is een zeer trotse vader van een gezin, die altijd gek is geweest op zijn dochter. In een post op zijn Twitter-kanaal deelde de man een prachtige herinnering die hij zelf ontwierp en samengesteld heeft: dit zijn 3 foto's die hem en zijn dochter Niamh portretteren op drie verschillende momenten in het leven, die niet zozeer de jaren markeren die passeren, maar de schoolsuccessen van het meisje. Alle foto's zijn dus op exact dezelfde plek gemaakt.

via Twitter / Ciarán Ó’Seanáin

Advertisement

De foto's tonen zeer specifieke momenten, namelijk Niamh's eerste schooldag in 1999, de dag dat het meisje naar de universiteit ging, in 2013, en ten slotte de dag van afstuderen, in 2018. Belangrijke mijlpalen, dat vader Ciarán wilde onderstrepen en als herinnering wilde bewaren in de vorm van foto's.

Advertisement
Twitter / Ciarán Ó’Seanáin

Twitter / Ciarán Ó’Seanáin

Alle foto's zijn gemaakt door de moeder van Niamh en op precies dezelfde plek opnieuw gemaakt. De man had echter zeker niet verwacht dat zijn mooie collage zo veel aandacht zou krijgen op social media: "Ik sta versteld van de reacties op mijn foto's. Het mooie is dat bijna een miljoen mensen nu weten hoe trots ik ben op mijn dochter”, zei hij.

Ciarán is duidelijk een goede vader en heeft veel redenen om trots te zijn op zijn dochter en om tevreden te zijn met zijn "baan" als ouder.

Advertisement