Een man vecht met zijn blote handen met een alligator van 4 meter om zijn geliefde hond te redden - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een man vecht met zijn blote handen…
Zelfgemaakte verse kaas: het recept om het met slechts 3 ingrediënten te maken Deze jongen gaf twee banen op om fulltime voor zijn 105-jarige grootmoeder te zorgen

Een man vecht met zijn blote handen met een alligator van 4 meter om zijn geliefde hond te redden

Door Janine
11.992
Advertisement

Sinds Loki, een hond die gered is van verlating, lid is geworden van de familie Tweddale, zijn hij en zijn menselijke vrienden praktisch onafscheidelijk geworden. Het 6-jarige dier is vooral gek op Trent en zijn zoon Connor en samen wonen ze op een boerderij in Florida.

Het gebied waar de Tweddales zich bevinden is een plek waar de natuur bijzonder aanwezig is, en het biedt de bewoners veel mogelijkheden om zich onder te dompelen in ontspannende wandelingen en excursies. Tijdens een van deze momenten dreigde die ontspanning echter in een tragedie uit te lopen. De hond Loki had de dupe kunnen worden, die letterlijk werd aangevallen door een enorme alligator. Gelukkig was Trent bij hem die met moed en koelbloedigheid het dier onder ogen zag en zich gedroeg als een echte held.

via: Daily Mail

Trent en Loki liepen langs de oevers van een rivier en de hond maakte er gebruik van om wat te spelen door met zijn poten in het water te lopen. In een bijna horrorachtige filmscène greep plotseling een bijna 4 meter lange alligator Loki's poot en probeerde hem in het water te slepen. Trent merkte het meteen op en probeerde zijn hondje eruit te krijgen.

Eerst trok hij Loki aan zijn riem; toen hij zag dat de alligator zijn greep niet losliet, ging hij tot aan zijn knieën het water in en begon hem op zijn kop te slaan, totdat het vreselijke reptiel, gedesoriënteerd, achteruit liep en het arme hondje losliet. Naast de enorme moed die Trent toonde om de alligator onder ogen te zien, was het echt een geluk dat het dier besloot zijn prooi op te geven. De hele gebeurtenis had in feite veel, veel erger kunnen eindigen.

Advertisement

Ondanks dat hij bang en ernstig gewond was, was Loki gered. De vrouw van Trent, Kristina, vertelde op Facebook over de schok die ze voelde toen ze haar man zag terugkeren van de wandeling met de beproefde en bloedende hond. Ondanks de verwondingen heeft de hond het gered: het hele gezin stond aan zijn zijde, bang voor het ergste, gezien de toestand waarin de alligator hem had toegetakeld. Hoewel het herstel lang zal zijn, keerde zijn goede humeur al snel terug, in de hoop dat hij snel weer zal kunnen rennen en spelen, en dat die wandeling slechts een slechte herinnering zal worden.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt