Hij maakt jaren later dezelfde foto opnieuw met zijn hond: samen bereikten ze de belangrijkste mijlpalen

Janine image
door Janine

06 Juli 2020

Hij maakt jaren later dezelfde foto opnieuw met zijn hond: samen bereikten ze de belangrijkste mijlpalen
Advertisement

Het geluk hebben om met een huisdier op te groeien, is het belangrijkste wat een kind kan ervaren tijdens zijn eerste levensjaren: het verantwoordelijkheidsgevoel tegenover een ander levend wezen, liefde, vriendschap en loyaliteit zijn allemaal waarden die een kind kan ontwikkelen dankzij het gezelschap van een hond. Dylan is een jongen die het geluk heeft gehad om met zijn trouwe viervoeter Ruger vele belangrijke momenten in zijn leven te delen. Onder de behaalde doelen mogen we de dag van afstuderen en de eerste schooldag niet vergeten.

via Facebook / Corie Bliss

Advertisement
Facebook / Corie Bliss

Facebook / Corie Bliss

Dylan's moeder, Corie Bliss, wilde haar zoon en zijn trouwe hond, Ruger, eren door jaren later dezelfde foto te "reconstrueren". Na het delen op sociale media ging de foto viral dankzij de intrinsieke tederheid die het weet over te brengen. Aan de ene kant knielt kleine Dylan naast Ruger die nog een pup is: het lijkt de eerste schooldag te zijn en Ruger zit al klaar om zijn jonge baasje gezelschap te houden; aan de rechterkant vinden we echter een jongeman die net is afgestudeerd en een veel oudere Ruger, maar altijd blij om aanwezig te kunnen zijn op de belangrijkste momenten van Dylan.

Advertisement
Hij maakt jaren later dezelfde foto opnieuw met zijn hond: samen bereikten ze de belangrijkste mijlpalen - 2

De loyaliteit en liefde die Ruger gedurende deze lange jaren op Dylan heeft overgebracht, is ongeëvenaard. Zelfs als Ruger na 13 jaar gezondheidsproblemen heeft, slaagt hij er toch in om vreugde en sereniteit te brengen in het gezin. Ondanks het onverbiddelijke verstrijken van de tijd, zijn de herinneringen die onze trouwe viervoeters ons geven zeer kostbaar.

Advertisement