Een man wordt gedwongen afval te verzamelen om te leven nadat zijn vriendin al zijn geld heeft uitgegeven - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een man wordt gedwongen afval te verzamelen…
Test jezelf met een leuke visuele test: zoek naar het verborgen luipaard in de afbeelding Gratin van courgette en kaas: het eenvoudige recept om thuis klaar te maken met weinig ingrediënten en veel smaak

Een man wordt gedwongen afval te verzamelen om te leven nadat zijn vriendin al zijn geld heeft uitgegeven

28 Juni 2020 • Door Janine
4.524
Advertisement

Er zijn mensen in de wereld voor wie gevoelens een echt marginale rol spelen in relaties met anderen, zo erg zelfs dat ze, in naam van materiële winsten en rijkdom, bereid zouden zijn ze op de meest onbeschofte en schrijnende manieren te vertrappen. Zoals degenen die besluiten om een ​​persoon alleen te ontmoeten en ermee om te gaan vanwege hun financiële mogelijkheden: velen zullen getuige zijn geweest van dergelijke verhalen, en wat we je hieronder vertellen is hier wat dat betreft een goed voorbeeld van.

Ten koste van een Duitse man die, nadat hij online dacht wat volgens hem de juiste vrouw voor hem was, binnen korte tijd van gedachten moet zijn veranderd en op zijn zachtst gezegd in ongemakkelijke omstandigheden terechtkwam, juist vanwege de hebzucht van de "partner", uit een ver land.

foto: KAMI.com.ph

Het begon allemaal toen de twee elkaar op het web ontmoetten en er onmiddellijk een vonk tussen hen oversloeg die hen ertoe bracht een relatie aan te gaan. Omdat zij op de Filippijnen woonde en hij in Duitsland, besloten ze dat ze elkaar zouden ontmoeten in het oostelijke land, in de stad Cebu.

De relatie bleek echter snel anders te zijn dan het leek: het meisje had, naar verluidt, alleen interesse om een ​​rijk persoon te vinden om in haar economische behoeften te voorzien, wat ze dus probeerde met de Duitse toerist.

foto: KAMI.com.ph

Volgens de gebruiker die het verhaal vertelde en deelde op de Facebook-pagina All About the Philippines, zou de man, 40 jaar oud, de jonge vrouw hebben ontmoet, en de vrouw zou zich na enige tijd samen geleidelijk van hem hebben verwijderd en hem uiteindelijk volledig in de steek hebben gelaten, maar niet voordat ze al zijn geld had uitgegeven.

Hoe ze daarin slaagde is niet bekend: de vrouw had besloten ten volle te profiteren van de pechvogel, die helaas door deze zwendel onmiddellijk in de problemen terechtkwamen. Zijn verhaal werd namelijk bekend gemaakt nadat hij werd gezien terwijl hij door de stad Mandaue dwaalde als een praktisch dakloze, terwijl hij tussen de vuilnisemmers ronddwaalde, op zoek naar wat geld om te verdienen door het afval op te halen.

Van een toerist op zoek naar liefde is deze man daarom straatarm geworden die jarenlang in een land ver van zijn eigen land moet wonen om afval op te halen om voedsel te kopen. Verhalen als deze komen helaas overal ter wereld voor en ze zeggen veel over hoe mensen erin kunnen slagen, door te liegen over belangrijke gevoelens, degenen die erin geloven te kwetsen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt