Een ontroerende foto toont een grootvader die zijn 17-jarige autistische kleinzoon vasthoudt - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een ontroerende foto toont een grootvader…
Een mijnwerker ontdekt twee zeer zeldzame edelstenen: hij wordt miljonair en geeft alles uit om een ​​school te openen Een vrouw laat zwerfhonden haar winkel binnenkomen om uit te rusten en af ​​te koelen met water en voedsel

Een ontroerende foto toont een grootvader die zijn 17-jarige autistische kleinzoon vasthoudt

Door Janine
3.046
Advertisement

Het kan moeilijk zijn om een ​​ontroerend moment in woorden te beschrijven, zoals het moment van grootvader Enzo en zijn kleinzoon Fernando, een 17-jarige jongen met autisme. De twee zijn heel hecht, samen dansen ze en vertrouwen ze elkaar alles toe; hun relatie is zo bijzonder dat Fernando's moeder een prachtige foto van de twee op Facebook wilde delen, om te getuigen van de liefde die er kan zijn tussen een grootvader en een kleinzoon.

Vovô Fernando Murta ainda aguenta nosso neném autista de 17 anos. Enzo pede colo e vovô pega... dançam ao som do Bocelli, gospel e de sertanejos. Fotos de agora meio dia.

Pubblicato da Handiara L Murta su Giovedì 1 agosto 2019

Op de foto houdt grootvader Enzo zijn zeventienjarige kleinzoon in zijn armen en toont onvoorwaardelijke liefde, omdat hij hem bijna koste wat kost lijkt te willen "beschermen" tegen de moeilijkheden van het leven... tenminste zolang hij de kracht heeft om het te doen. De twee dansen graag samen op gospelmuziek, sertanejo (een typisch Braziliaans muziekgenre uit de jaren twintig) en de liedjes van Andrea Bocelli. Op deze ontroerende foto dansen grootvader Enzo en Fernando samen: ondanks zijn grijze haar en baard weet Enzo la Murta zijn kleinzoon nog steeds op te tillen zoals vroeger.

Een post die veel reacties vol liefde en genegenheid opriep voor deze grootvader met een groot hart!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt