Een ontroerende foto toont een grootvader die zijn 17-jarige autistische kleinzoon vasthoudt

Janine image
door Janine

02 Juli 2020

Een ontroerende foto toont een grootvader die zijn 17-jarige autistische kleinzoon vasthoudt
Advertisement

Het kan moeilijk zijn om een ​​ontroerend moment in woorden te beschrijven, zoals het moment van grootvader Enzo en zijn kleinzoon Fernando, een 17-jarige jongen met autisme. De twee zijn heel hecht, samen dansen ze en vertrouwen ze elkaar alles toe; hun relatie is zo bijzonder dat Fernando's moeder een prachtige foto van de twee op Facebook wilde delen, om te getuigen van de liefde die er kan zijn tussen een grootvader en een kleinzoon.

via Facebook / Handiara L Murta

Advertisement

Vovô Fernando Murta ainda aguenta nosso neném autista de 17 anos. Enzo pede colo e vovô pega... dançam ao som do Bocelli, gospel e de sertanejos. Fotos de agora meio dia.

Pubblicato da Handiara L Murta su Giovedì 1 agosto 2019

Op de foto houdt grootvader Enzo zijn zeventienjarige kleinzoon in zijn armen en toont onvoorwaardelijke liefde, omdat hij hem bijna koste wat kost lijkt te willen "beschermen" tegen de moeilijkheden van het leven... tenminste zolang hij de kracht heeft om het te doen. De twee dansen graag samen op gospelmuziek, sertanejo (een typisch Braziliaans muziekgenre uit de jaren twintig) en de liedjes van Andrea Bocelli. Op deze ontroerende foto dansen grootvader Enzo en Fernando samen: ondanks zijn grijze haar en baard weet Enzo la Murta zijn kleinzoon nog steeds op te tillen zoals vroeger.

Een post die veel reacties vol liefde en genegenheid opriep voor deze grootvader met een groot hart!

Advertisement