Een gepensioneerde vrouw koopt een minicaravan en reist door de Verenigde Staten: hij is klein maar heeft alle comfort - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een gepensioneerde vrouw koopt een minicaravan…
8 gunstige effecten van een koude douche op lichaam en geest Een moeder zet een baby van 6 kg op de wereld nadat haar buik

Een gepensioneerde vrouw koopt een minicaravan en reist door de Verenigde Staten: hij is klein maar heeft alle comfort

06 Juli 2020 • Door Janine
4.788
Advertisement

Het vinden van de juiste plek om te wonen is niet altijd eenvoudig. Hoewel velen de omgeving waar ze wonen gezellig en comfortabel maken, is er altijd de wens om iets nieuws en origineels te ervaren.

Het kopen van een droomhuis, zo mogelijk groot en "perfect", is natuurlijk niet altijd voor iedereen bereikbaar. Zo besluiten steeds meer mannen en vrouwen om hun huizen een economische en originele draai te geven, waarbij ze op hun zachtst gezegd originele oplossingen bedenken en creëren. Net als de gepensioneerde vrouw waarover we je gaan vertellen.

Haar naam is Sharon en in haar leven heeft ze een lange carrière als apotheker gehad. Zoals voor iedereen, was het tijd om met pensioen te gaan en ze wist al dat ze veel van haar vrije tijd had willen besteden aan reizen. Daarom gaf ze een deel van het geld dat ze beschikbaar had om een ​​minicaravan te kopen die ze gemakkelijk met haar auto kon vervoeren, en ze vond het voorwerp dat in korte tijd praktisch haar huis op wielen werd.

De caravan van deze gepensioneerde vrouw is slechts 4,5 meter lang, maar groot genoeg voor haar om er alles in te stoppen wat ze nodig heeft. Het idee om een ​​eigen ruimte te hebben, zij het klein, om overal mee naar toe te nemen, was te verleidelijk om te laten schieten.

Advertisement

Zonnepanelen, een oven, verwarming, een kitchenette, een veranda, een koelkast, een radio, kasten en natuurlijk een toilet met douche zijn slechts enkele van de gemakken waar dit kleine, grote huis van Sharon mee is uitgerust. Het tweepersoonsbed kan worden veranderd in een comfortabele bank en ze kan zelfs buiten koken!

Elke hoek van deze kleine maar gezellige caravan is tot in de puntjes bestudeerd om georganiseerd en functioneel te zijn, en elke centimeter ruimte wordt volledig benut.

Sinds ze met pensioen is gegaan en haar mini-stacaravan heeft opgezet, heeft ze de kans niet gemist om door de Verenigde Staten te reizen, in de wetenschap dat ze kan stoppen waar ze wil en in nauw contact kan leven met de mensen en de natuur van de plaatsen die ze bezoekt.

Advertisement

En ze voelt zich helemaal niet alleen: ze heeft namelijk haar twee chihuahua's, die zonder problemen in de kleine caravan wonen. Haar verhaal is enorm populair geworden op internet, net als de afbeeldingen van het interieur en de buitenkant van Sharons huis.

Het valt niet te ontkennen: deze vrouw had echt een origineel en buitengewoon idee om haar pensioen door te brengen zoals velen zouden willen: zonder zorgen en altijd op vakantie!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt