Een 84-jarige man slaagt er niet in zijn 49-jarige dochter uit huis te zetten: de juridische strijd kostte hem $70.000 - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een 84-jarige man slaagt er niet in…
Hij wil de auto online kopen, maar per ongeluk bestelt hij hem 27 keer: hij krijgt een rekening van 1,4 miljoen euro Een meisje vernietigt boos de trouwjurk van haar tante: haar vader dwingt haar de jurk te vergoeden voor $15.000

Een 84-jarige man slaagt er niet in zijn 49-jarige dochter uit huis te zetten: de juridische strijd kostte hem $70.000

Door Janine
4.530
Advertisement

Wanneer je de ouderdom bereikt, wil je er alleen maar zeker van zijn dat je in alle rust kunt genieten van de laatste jaren van je leven. Op een bepaalde leeftijd heeft het geen zin meer om je bezig te houden met ingewikkelde zaken, we laten het liever zoveel mogelijk gaan. Deze levensstijl lijkt echter niet samen te vallen met die van Peter Grundy, een 84-jarige Australische man die zijn dochter Katrina, 49 jaar, al minstens 8 jaar uit zijn huis probeert te zetten. Het lijkt erop dat de oudere man geen rust heeft sinds zijn vrouw is overleden.

via: Metro

Peter zou alleen zijn huis willen verkopen en zonder zorgen in een bejaardentehuis gaan wonen, maar zijn dochter Katrina, een vrouw van bijna 50 jaar die nog steeds bij hem woont, staat hem niet toe het huis te verlaten, omdat ze beweert dat het huis haar eigendom is. In al deze jaren van juridische geschillen heeft Peter ongeveer 70.000 Australische dollars (£38.000) uitgegeven, waarbij hij zich tot verschillende advocaten heeft gewend.

Katrina beweert het huis 8 jaar geleden te hebben gekregen; in een video vertelt een journalist die haar interviewt haar duidelijk dat dat huis niet van haar is, terwijl hij zwaait met het document dat dit zou bewijzen. Katrina lijkt niet erg blij met die verklaring en aarzelt, bijna zonder te antwoorden.

Advertisement

De advocaat die Peter juridisch vertegenwoordigt, Justin Lawrence, zei: “Ze gaat niet weg, maar elke dag die voorbijgaat, is een onrechtvaardigheid voor Peter.”

We hopen dat er snel opheldering wordt gemaakt betreft dit trieste verhaal dat heeft geleid tot de verslechtering van de relatie tussen een vader en een dochter.

Tags: OuderenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt