Een meisje leert gebarentaal om de man te begroeten die bij haar thuis pakjes bezorgt

Janine

01 Augustus 2020

Een meisje leert gebarentaal om de man te begroeten die bij haar thuis pakjes bezorgt
Advertisement

Kinderen weten ons mooie lessen van toewijding, tolerantie en genegenheid te geven: kijk maar eens om je heen en je zult ervan overtuigd zijn. Met hun puurheid, hun conditievrije karakter en hun positiviteit slagen ze erin echte voorbeelden te zijn voor de volwassenen om hen heen. Voor hen is het maken van vrienden zo simpel als een spel, en vaak zijn er geen belemmeringen die hen kunnen hinderen.

Tallulah, een 8-jarig meisje dat in Engeland woont, niet ver van Manchester, weet dit heel goed. Het meisje, zoals zoveel anderen thuis gedwongen voor de lockdown vanwege het Coronavirus, heeft een zeer tedere vriendschap gesloten met de koerier die verantwoordelijk is voor de bezorging in haar omgeving. Tot zover niets bijzonders, behalve dat de man doof is, en om te communiceren gebruikt hij gebarentaal, die Tallulah heeft geleerd, om hem gelukkig te maken en hem een ​​fijne dag te wensen.

Advertisement
A Beautiful Friendship

"This is our delivery man, who his deaf, we see him 1 or 2 times a week, start of lockdown Tallulah drew him a thank you; he still has it proudly on show in his van, they have built up quite a friendship over these last few weeks She's signing 'good morning' which he taught her." #LoveWhatMatters Via Amy Roberts

Pubblicato da Love What Matters su Venerdì 3 luglio 2020

De koerier heet Tim Joseph en zijn hart was vervuld van geluk toen het kind hem midden in een pandemie een tekening van een regenboog gaf om hem te bedanken voor zijn kostbare werk dat op zo'n moeilijk moment werd verricht. De volgende keer bedacht Tallulah om hem te begroeten op een manier die hij kon begrijpen. Dus leerde ze "goedemorgen" te zeggen in gebarentaal en kon niet wachten om het aan Tim te laten zien.

"Het maakte mijn dag absoluut beter - merkte de koerier op - ik was er heel blij mee en ik heb Tallulah nog meer woorden geleerd”. Tim koestert de tekening van het meisje in zijn busje en in korte tijd, dankzij een video die is gemaakt door de moeder van Tallulah, is de ongewone vriendschap tussen de twee viral gegaan, een symbool van menselijkheid, hoop en tederheid die alle moeilijkheden kan overstijgen. Het bedrijf waar de man voor werkt, die van het verhaal hoorde, heeft zelfs besloten hem een ​​officiële erkenning te geven.

Amy Roberts/Twitter

Amy Roberts/Twitter

We complimenteren dit meisje en haar vriend de koerier, in de hoop dat hun vriendschap nog lang zal voortduren!

Advertisement