Een 4-jarige jongen belt de politie omdat hij zijn speelgoed wil laten zien: een agent doet hem een plezier (+ VIDEO)

Janine

22 Oktober 2021

Een 4-jarige jongen belt de politie omdat hij zijn speelgoed wil laten zien: een agent doet hem een plezier (+ VIDEO)
Advertisement

Kinderen weten ons altijd te verrassen met hun puurheid, naïviteit en hun vermogen om onbewust buitengewone acties uit te voeren. Een 4-jarige jongen belde bijvoorbeeld de politie door het nationale alarmnummer in Nieuw-Zeeland in te toetsen, simpelweg omdat hij zijn speelgoed aan de politie wilde laten zien. Het lieve telefoontje met een politieagente werd geregistreerd en verspreid op de pagina van de New Zeland Police, wat reacties veroorzaakte die bijna ontroerend waren. Het meest verrassende is echter dat de politie een patrouille stuurde om het speelgoed van de kleine jongen te bekijken en de agent gaf toe dat de jongen echt fantastisch speelgoed had!

via Facebook / New Zeland Police

Advertisement
Child calls 111

While we don’t encourage children to call 111 to show us their toys, this was too cute not to share 🧸 🤖 Constable Kurt from Southern District Police responded by arriving at the child’s house and was shown an array of toys. He also had a good educational chat with the child and his parents about only using 111 for emergencies 🚨

Pubblicato da New Zealand Police su Giovedì 14 ottobre 2021

Als een kind de politie belt, moet je natuurlijk alert zijn, want het kan een noodgeval zijn en je moet bedreven zijn in het begeleiden van het kind in het telefoongesprek. Deze keer was het gelukkig geen noodgeval en de 4-jarige die verlegen de vragen van de politieagente beantwoordde, wilde zijn prachtige speelgoed gewoon aan de politie laten zien. Ongeveer halverwege het gesprek neemt de vader van het kind de hoorn van de telefoon over en antwoordt kalm dat het zijn zoon was die per ongeluk had gebeld, omdat hij bezig was met de zorg voor het andere kind, terwijl de moeder van de kinderen zich niet lekker voelde. Na aan de agent te hebben bevestigd dat het geen noodgeval was, werd het telefoongesprek beëindigd. Maar daar eindigde het verhaal niet.

Pexels / Not the actual photo

De politieagente belde namelijk onmiddellijk een patrouille om te vragen of er iemand beschikbaar was om naar het huis van het kind te gaan en aan zijn lieve verzoek te voldoen. Zo gezegd zo gedaan: een politieagent snelde onmiddellijk naar het opgegeven adres en bevestigde dat het kind heel mooi speelgoed had! Uiteraard slaagde de kleine erin een foto van zichzelf te maken met de man in uniform, waarschijnlijk een voorbeeld waar hij naar wil streven.

Wij zijn erg onder de indruk van de behulpzaamheid en vriendelijkheid van de Nieuw-Zeelandse politie!

Advertisement