Een 6-jarige jongen tekent een kaart voor de tandenmuis: "Zo verdwaal je niet en maak je mamma niet bang" - BekijkDezeVideo.nl
x
Een 6-jarige jongen tekent een kaart…
Meisje duwt een beer van de muur van het huis om het leven van haar honden te redden: een daad van groot heldendom Met 34 weken oud had ze al een flinke bos haar:

Een 6-jarige jongen tekent een kaart voor de tandenmuis: "Zo verdwaal je niet en maak je mamma niet bang"

06 Juni 2021 • Door Janine
849
Advertisement

Alle kinderen beginnen op een bepaald moment in hun kindertijd hun melktanden te verliezen. Het is een fysiologisch fenomeen dat moeilijk te identificeren is op een zeer specifieke leeftijd, aangezien sommige kinderen hun eerste tand verliezen op de leeftijd van 5 jaar, terwijl anderen alle 20 melktanden op hun 7e nog hebben. Wat wel zeker is, is dat iedereen vroeg of laat aan de tandenmuis heeft gevraagd om een ​​paar munten te brengen in ruil voor de tand. Sommigen wenden zich tot de "tandenfee", maar de betekenis verandert niet: het is een verhaal dat is verzonnen om het ongenoegen van kinderen te verlichten, die denken dat ze elke keer dat ze een melktand bewaren een klein cadeautje krijgen. Santino, een 6-jarig Argentijns kind, besloot te wachten op de tandenmuis, maar hij wilde niet onvoorbereid zijn: dus schreef hij hem een ​​brief met zeer precieze instructies!


Santino kon zijn tand niet "onder het kussen" leggen, wachtend tot de muis arriveerde, omdat hij hem in de afvoer van de gootsteen was kwijtgeraakt. Dit kon echter geen geldige reden zijn om geen bezoek van hem te verwachten. Santino schreef daarom een mooie brief gericht aan de beruchte tandenmuis: "Beste muis: welterusten, laat me je vertellen, gisteren viel er weer een tand uit. Omdat ik het wilde schoonmaken, gleed het uit mijn handen en belandde het in de afvoer van de gootsteen. Zou je het kunnen zoeken? En als je het vindt, wil je dan wat geld voor me achterlaten? Dank je wel.” De brief, die op dit punt al schattig zou zijn geweest, is nog niet af. In feite ging het kind verder met een klein verzoek en een "gedetailleerde" kaart van de kamers in zijn huis.

foto: Viralistaa

"Ik zal een kaart voor je achterlaten zodat je niet verdwaalt. Ga alsjeblieft niet naar mama's kamer, want ze is erg bang voor muizen", - dit is het lieve verzoek van de kleine Santino, ongeduldig om een cadeautje in ruil te ontvangen voor zijn tand, maar ook zeer attent op de behoeften van de moeder, die doodsbang is voor muizen. Zijn brief en de plattegrond van zijn huis wonnen de harten van veel gebruikers, die de onschuld van de kinderen en de tederheid van de bezorgdheid voor zijn moeder benadrukten. De brief werd onder meer gepubliceerd door de Mexicaanse grafoloog Atzimba Prescott, die op grond van de interpretatie van zijn tekening een grote toekomst voorspelde voor de kleine Santino: hij zou architect kunnen worden en ongetwijfeld een persoon met grote vaardigheden om te onderhandelen.

De post kreeg zoveel lof, dat verschillende gebruikers Santino een cadeautje voor zijn tand wilden geven.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt