Een toekomstige moeder adopteert een zwangere zwerfkat: ze bevallen uiteindelijk op dezelfde dag

Janine

23 Oktober 2021

Een toekomstige moeder adopteert een zwangere zwerfkat: ze bevallen uiteindelijk op dezelfde dag
Advertisement

De zwangerschap is een geweldige tijd voor veel vrouwen die deze ervaring ten volle kunnen beleven, zonder al te veel last te hebben van misselijkheid of andere kwalen die verband houden met het zwanger zijn. Dit is echter een delicaat moment, waarbij het raadzaam is om je alleen te focussen op je eigen welzijn en dat van het kind. Lauren Maners is een vrouw die altijd voor anderen heeft gezorgd, vooral dieren in nood, en dit altijd heeft gedaan via opvang. Tijdens haar zwangerschap besloot ze echter een pauze te nemen en zich op zichzelf te concentreren. Op een dag zag ze echter een gewonde kat langs de kant van de weg en kon haar daar niet achterlaten. Haar verbazing was dan ook groot om te ontdekken dat de kat zwanger was, net als zij. Tussen de twee ontstond er meteen een bijzondere band.

via Instagram / Lauren Maners

Advertisement
Instagram / Lauren Maners

Instagram / Lauren Maners

Het witte katje genaamd Dove was zwanger net als Lauren, die zich gesteund voelde door de genegenheid van haar man en ook door de lieve kat. Om eerlijk te zijn, stond Dove, aan het begin van deze prachtige vriendschap, de man van Lauren niet eens toe om dicht bij de vrouw te komen: alleen de kat mocht op haar schoot springen en haar haar genegenheid tonen. Na verloop van tijd heeft de kat geleerd om ook anderen te vertrouwen en haar jaloezie in bedwang te houden. Dove, zoals ze door Lauren werd genoemd, was een zwerfkat die al meer dan een jaar de overblijfselen at die ze uit de container van een plaatselijke bar haalde. Toen Lauren de trieste realiteit ontdekte, in een poging om de eigenaren van de kat te vinden, besloot ze haar te adopteren.

Instagram / Lauren Maners

Instagram / Lauren Maners

Lauren en Dove zijn tegelijkertijd bevallen! Terwijl Lauren in het ziekenhuis lag om te bevallen van haar dochter, baarde de kat tegelijkertijd haar kittens.

Lauren en haar man waren verheugd Kyle, hun prachtige dochtertje, te verwelkomen en waren verrast toen ze zagen dat Dove ook haar kittens had gekregen.

Advertisement

Kijk eens hoe lief ze allebei zijn!

De jonge moeder heeft een Instagram-account waar ze alle updates plaatst met betrekking tot haar familie... inclusief haar dierenvrienden!

Advertisement