Drie 13-jarige jongens redden een hond van de straat die niet meer kon bewegen - BekijkDezeVideo.nl
x
Drie 13-jarige jongens redden een hond…
Als je veel van zonnebloemen houdt, kan dit enkele aspecten van je persoonlijkheid onthullen Een meisje weigert het schoolproject te onderbreken en kweekt een gigantische kool van 14 kg

Drie 13-jarige jongens redden een hond van de straat die niet meer kon bewegen

10 Juli 2020 • Door Janine
9.643
Advertisement

Wanneer we een dier in moeilijkheden tegenkomen, is het onze plicht om te stoppen om het te helpen - het is een instinctief en natuurlijk gedrag dat we absoluut moeten stimuleren, overal ter wereld. Drie 13-jarigen hadden een niet onverschillig niveau van verantwoordelijkheid en volwassenheid. Terwijl ze rond de Acadia Parish in Louisiana fietsten, zagen de drie jongens een dier in het gras van een weiland liggen. Toen ze beseften dat het een hond in moeilijkheden was, kwamen de drie meteen in actie om hem te helpen.


De drie jongens, Wade, Tyler en Brayden, wisten aanvankelijk niet eens of de hond nog leefde, omdat het arme dier niet leek te kunnen bewegen. Toen ze echter zijn ogen zagen bewegen, voelden ze oneindige vreugde omdat ze wisten dat de hond leefde en dat ze hem konden redden. De drie jongens namen onmiddellijk contact op met de vrijwilligersvereniging die zich bezighoudt met het redden van dieren in moeilijkheden, Haseya's New Beginning Animal Rescue, en legden hun de ernst van de situatie uit.

Om de hond te beschermen tegen voertuigen die hem mogelijk zouden kunnen raken, omdat hij dicht bij de weg lag, hebben de 3 jongens hun fietsen zo neergezet dat ze een soort beschermende barrière vormden. Ze wachtten geduldig tot de vrijwilligers arriveerden, omdat ze die arme gewonde hond in goede handen wilden achterlaten.

Advertisement

Katie Leblanc, een van de vrijwilligsters, zei dat de situatie veel erger had kunnen zijn als die jongens niet hadden ingegrepen. Om eerlijk te zijn, zou de hond het waarschijnlijk niet hebben gehaald; een echt geluk, gezien het feit dat de jongeren aan de andere kant van de weg hadden kunnen fietsen zonder het gewonde dier op te merken.

Gelukkig is alles goed afgelopen: de hond heeft ook zijn familie gevonden, die hem een ​​week kwijt was, na een dagje uit.

In een wereld waar slecht nieuws en geweld tegen dieren heer en meester zijn, valt het goede voorbeeld van deze jongens op en belooft veel goeds voor de toekomst.

Tags: DierenHondenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt