Als je veel van zonnebloemen houdt, kan dit enkele aspecten van je persoonlijkheid onthullen

Janine image
door Janine

10 Juli 2020

Als je veel van zonnebloemen houdt, kan dit enkele aspecten van je persoonlijkheid onthullen
Advertisement

Zonnebloemen behoren ongetwijfeld tot de meest geliefde en kleurrijke bloemen ooit. Groot, met felgele bloembladen, altijd gekust door de zon en lang en trots op hun lange steel; wanneer we een zonnebloem zien of naderen, wordt ons hele lichaam doordrenkt door positiviteit, vrolijkheid en een nieuwe vitale energie, wat ons rust en levensvreugde geeft. Wist je dat het geven of kopen van een zonnebloem kan betekenen dat we heel positief zijn en altijd glimlachen?

via Flora Queen

Advertisement
PickPik

PickPik

Ja, omdat het geven van deze buitengewone bloem aan dierbaren ons zonnig maakt, altijd positief, trots en genereus: net als een zonnebloem die elke dag zijn gele bloembladen opent voor de zonnestralen!

Mensen die van deze bloemen houden, zijn altijd energiek en zonnig, voor hen bestaat er geen slecht weer, leed of pijn die hun leven overhoop kan halen; ze weten altijd hoe ze met hernieuwde vastberadenheid overeind moeten komen, met een trotse blik naar de zon. Bovendien zijn deze mensen net als zonnebloemen: de gele kleur van de bloembladen doet denken aan vitaliteit, verlangen en levensvreugde en om elk moment van de dag te genieten van het leven, of het nu goed of slecht is.

Advertisement
Pixabay

Pixabay

Mensen die van deze bijzondere bloemen houden, zijn buitengewoon genereus; het geven van een zonnebloem is in feite bijna een daad van altruïsme en “doorgeven” van energie van de ene persoon naar de andere; het betekent een deel van iemands vitale energie geven aan de persoon aan wie we dit kostbare geschenk geven.

In feite is het geven van een zonnebloem aan een zeer dierbaar persoon een gebaar dat meer zegt dan duizend woorden: het betekent maximaal vertrouwen in die persoon stellen en hem eren met een prachtig geschenk, dat van energie, lang leven, trots, verlangen om de moeilijkheden van het leven altijd met een glimlach onder ogen te zien, met de ogen naar de zon gericht. Net als een zonnebloem!

Advertisement