Deze zorgzame hond voedt zijn favoriete knuffeldier alsof hij van vlees en bloed is

Janine

30 Juli 2020

Deze zorgzame hond voedt zijn favoriete knuffeldier alsof hij van vlees en bloed is
Advertisement

Kleine kinderen omringen zich graag met denkbeeldige vrienden. Soms zijn ze onzichtbaar, anderen worden gepersonifieerd door poppen, teddyberen of knuffeldieren. Het is lief en leuk om ze te zien terwijl ze met ze praten, met ze spelen en ze zelfs eten geven. Het is iets heel normaals dat buitengewoon wordt als het niet om een mens gaat, maar een dier. Dit is het verhaal van Tucker, de hond die zijn eten graag deelt met zijn favoriete speeltje.

via The Dodo

Advertisement

Katelyn Buckley/The Dodo

Dit vertelde Katelyn Buckley, de eigenaresse van dit unieke en bijzondere wezen, aan The Dodo. Tucker is altijd een hond geweest met een buitengewone gevoeligheid. We weten hoe viervoeters attent en oplettend zijn voor hun dierbaren. Maar hij gaat nog verder.

Hij is erg beschermend en maakt zich voortdurend zorgen dat zijn gezin veilig en gezond is. Hij wordt gemakkelijk bang door harde geluiden of voor een insect, maar hij kan dapper zijn als hij de mensen om wie hij geeft moet beschermen.

Katelyn Buckley/The Dodo

Er is nog iets dat Tucker zo speciaal maakt. Alle honden hebben favoriete speeltjes die ze graag met zich meedragen, in bijten en verscheuren. Hij behandelt die voorwerpen echter alsof het levende wezens zijn.

In het bijzonder houdt hij van een schaapje waarvan hij nooit scheidt. Het is praktisch zijn dekentje. Wanneer het tijd is om te eten, zorgt hij ervoor dat zijn trouwe "partner" bij de voerbak komt om te eten.

Advertisement

Katelyn Buckley/The Dodo

Je kunt betoverd worden door ernaar te kijken terwijl hij zachtjes de snuit van het speeltje bij de bak legt, zodat hij bij het eten kan komen. We weten natuurlijk niet of Tucker zich er echt van bewust is dat zijn knuffeldier zichzelf niet kan voeden zoals hij. Maar dit is slechts een detail.

Het gaat erom dat hij doet wat zijn hart hem zegt te doen. Dit is wat van hem een ​​absoluut uniek wezen maakt. Als je de volledige video wilt zien, kun je deze vinden op de pagina van The Dodo.

Advertisement