x
Een labrador wordt "moeder" van een…
Een politieagent troost een 4-jarige jongen na een auto-ongeluk door hem stevig tegen zich aan te houden Haar kleintje is in gevaar en daarom brengt moederkat hem naar de eerste hulp: ze vroeg de artsen om hulp

Een labrador wordt "moeder" van een groep kuikens: een heel lief verhaal over liefde

20 Juli 2020 • Door Janine
2.456
Advertisement

Het moederinstinct kent geen grenzen, het gaat verder dan ras en natuur, want liefde vindt altijd zijn weg. Het is niet de eerste of laatste keer dat dieren van verschillende soorten onverwachte “ouders en kinderen” zijn geworden. Regels bestaan ​​niet, er is alleen behoefte en noodzaak, en wie op het juiste moment op de juiste plek is. Al het andere gaat eenvoudigweg zijn gang en hoewel het misschien vreemd lijkt, is het uiteindelijk voldoende dat het werkt.


De hoofdrolspeler van het verhaal heet Ruby, een 5 maanden oude blonde labrador, die niet alleen moeder is geworden, maar ook een “moedervogel”. De eigenaar heet Jadene Maloy, een boer in Norfolk in Engeland. Op een dag vond de man een groep patrijskuikens die door hun moeder in de steek waren gelaten. Als hij ze niet had gepakt, zouden ze zeker zijn gestorven door de honger of de kou, worden overreden door een auto of gedood door een wild dier.

Maloy dacht er aan om ze in een kartonnen doos te doen en mee naar huis te nemen. De ontmoeting tussen Ruby en de nieuwkomers was liefde op het eerste gezicht. Ze voelde meteen dat ze voor ze moest zorgen en ze moest beschermen. De kleintjes van hun kant hebben in haar hun nieuwe viervoetige moeder gezien. Het gevederde groepje maakt zich geen moment los van Ruby.

Advertisement

Ze volgen haar overal en kruipen tegen haar aan om op te warmen. Het is heel lief om ze te zien spelen en springen op haar rug of snuit. Ze is zo zorgzaam, ze is voorzichtig door met de grootste tederheid met hen om te gaan omdat ze weet hoe kwetsbaar en delicaat ze zijn. Het maakt niet uit wie, het maakt niet uit hoe, wanneer eenzame zielen elkaar vinden, is er niets meer dat hen kan scheiden. Als je de video wilt zien, klik dan hier:

https://www.instagram.com/p/CBhknKvHv_G/.

Tags: DierenHondenVerhalen
Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt