Laat je spullen nooit onbeheerd achter: deze arme toeristen zijn beroofd tijdens het zwemmen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Laat je spullen nooit onbeheerd achter:…
14 foto's van dieren die zo lief zijn dat je er meteen een goed humeur van krijgt Hij werkte als vuilnisman om zijn studie te betalen: vandaag is hij toegelaten tot een van de meest prestigieuze universiteiten

Laat je spullen nooit onbeheerd achter: deze arme toeristen zijn beroofd tijdens het zwemmen

Door Janine
2.443
Advertisement

Met de komst van de zomer en de verzengende hitte is het normaal om een duik in het water te willen nemen en strandwandelingen te maken om een ​​beetje af te koelen en je vrije tijd in totale ontspanning door te brengen. Degenen die geluk hebben, kunnen exotische plekken bereiken, die je in films ziet, terwijl degenen die niet die gelegenheid hebben tevreden zijn met een meer "bescheiden" strand. Je moet in ieder geval altijd goed opletten waar je heen gaat en vooral waar je je persoonlijke bezittingen achterlaat. Gewoonlijk laten we onze spullen onder de parasol achter, maar afhankelijk van het gebied waar we ons bevinden, moeten we altijd oppassen dat we geen bagage onbeheerd achterlaten. Helaas bleek een groep jonge toeristen niet voorzichtig genoeg te zijn en veranderde hun droomvakantie in een echte nachtmerrie.

Ze bevonden zich op het eiland Boracay, op de Filippijnen, een van de vele droombestemmingen die overspoeld worden door rijke toeristen; bekend om de resorts, de clubs langs het strand... en vooral om de fantastische stranden! Helaas werden sommige buitenlandse toeristen op het strand beroofd van al hun bezittingen (mobiele telefoons, portemonnees met documenten, geld en creditcards), terwijl ze aan het zwemmen waren. Een onvoorzichtigheid die hen heel duur is komen te staan ​​en die de jongeren in totale wanhoop achterliet: voorbijgangers stopten niet eens tegenover de meisjes die in tranen waren, terwijl enkele ongeruste Filippijnen hen meteen te hulp schoten.

Een meisje hielp hen en bracht hen naar het dichtstbijzijnde politiebureau. Het is dankzij haar bericht op Facebook dat we iets vernomen hebben van de ongelukkige gebeurtenis: het meisje wilde in feite niet alleen getuige zijn van dit voorval, maar waarschuwde ook de andere toeristen die op dat moment op het eiland waren. Het lijkt er in feite op dat deze arme jongeren niet de enigen waren die op het strand werden beroofd; zodra ze het politiebureau bereikten, ontdekten ze dat verschillende andere mensen een diefstal meldden.

Advertisement

Eén van hen was zelfs zijn schoenen kwijt...

Houd bij het plannen van een reis altijd rekening met je veiligheid en die van je bagage: in een situatie als deze terechtkomen, die deze jongeren hebben meegemaakt, is niet bepaald aangenaam en kan je droomvakantie in een helse nachtmerrie veranderen!

Tags: Verhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt