Een single gay wist een klein meisje te adopteren dat 1 jaar alleen in het ziekenhuis had gewoond

Janine image
door Janine

12 Juli 2020

Een single gay wist een klein meisje te adopteren dat 1 jaar alleen in het ziekenhuis had gewoond
Advertisement

Pablo Fracchia is een van die mensen die je kunt bewonderen omdat hij zijn hele leven heeft gewijd aan het helpen van anderen, vooral de meest ongelukkigen. De 36-jarige man is altijd betrokken geweest bij verschillende humanitaire kwesties en zijn hulp op gebieden waar zich catastrofes hebben voorgedaan, ontbrak nooit. Tegenwoordig wijdt Pablo zich echter volledig aan een nieuw "avontuur", als altijd gedreven door zijn altruïstische geest: de man uit Buenos Aires is erin geslaagd een prachtig klein meisje genaamd Mia te adopteren dat een jaar lang alleen in een Argentijns ziekenhuis had gewoond, zonder familie aan haar zijde.

via Infobae

Advertisement

Het komt niet vaak voor dat een kind wordt toevertrouwd aan een alleenstaande en homoseksuele man, daarom ging de weg van Pablo bergopwaarts. De man had zijn droom om ouder te worden al lang opgegeven, onder meer vanwege de bureaucratische moeilijkheden die ermee gepaard gingen. Toen Pablo zich echter bewust werd van dit weesmeisje en haar verhaal, kon hij niet anders dan het via deze weg proberen. De kleine Mia had een moeilijke operatie ondergaan, ze riskeerde haar leven vanwege een darmperforatie en had de hele postoperatieve periode alleen doorlopen, zonder dat iemand haar omhelsde of troostte. Mia woonde 1 jaar en 10 maanden in een Argentijns ziekenhuis, helemaal alleen.

Advertisement

Pablo en 4 andere families probeerden vervolgens de kleine Mia te adopteren. Pablo verzekerde zich eerst dat hij steun van zijn familie zou krijgen, waarna hij het onmogelijke probeerde, gesteund door zijn moeder. Na het gesprek dat hij samen met zijn moeder had bijgewoond, verwachtte Pablo de volgende dag een antwoord; hij en zijn moeder gingen samen lunchen en terwijl ze elkaar aankeken, besefte Pablo dat hij weinig hoop had. Maar tijdens die lunch ging de telefoon: het was de rechter. Pablo dacht dat hij misschien iets vergeten was, hij antwoordde, maar hij ontving geweldig nieuws: "Pablo, ben je daar met je moeder? We willen niet dat je dit nieuws alleen ontvangt, ik bel je om je te vertellen dat we jou hebben gekozen".

Je kunt je de vreugde van Pablo niet voorstellen, die na dat telefoontje niet ophield met huilen van geluk

Vanaf dat moment was Pablo de adoptievader van Mia. Toen ze elkaar ontmoetten, praatte het kleine meisje niet en ze liep ook niet, maar na een korte tijd bij Pablo te hebben gewoond liep, danste, praatte en sliep Mia vredig, wetende dat haar vader haar zou beschermen.

“We hebben voor jou gekozen omdat we wisten dat Mia een persoon nodig had die haar een heel jaar lang zou omhelzen’”- en dat is precies wat Pablo sinds hij de vader van zijn mooie meisje is, blijft doen.

Advertisement