Een vrouw ontdekt dat ze zwanger is van een drieling: een zwangerschap die eens op de 200 miljoen voorkomt - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een vrouw ontdekt dat ze zwanger is…
11 vrouwen die hebben besloten om hun look te transformeren dankzij een origineel kapsel De kat is zo bang om naar de dierenarts te gaan dat ze altijd samen met zijn opgezette draak de deur uitgaat

Een vrouw ontdekt dat ze zwanger is van een drieling: een zwangerschap die eens op de 200 miljoen voorkomt

Door Janine
8.316
Advertisement

Tweelingen zijn altijd het onderwerp geweest van wetenschappelijke en psychologische studies. Vanuit sociaal oogpunt trekken ze onvermijdelijk de aandacht en nieuwsgierigheid. Wanneer je twee identieke kinderen ziet, bekijk je ze vanzelf als betoverd.

Een natuurlijke verwekking, dat wil zeggen zonder de hulp van hormonale therapieën, is op zichzelf al vrij zeldzaam. Als er meer dan twee kinderen zijn, komen statistieken en geluk echt in het spel. Dit is het geval bij een echtpaar dat in Argentinië woont.

via: La Voz

Het gaat om Vanina Catalá Ortmann en Leonel Chainski, beiden 35 jaar oud, woonachtig in San José in Lomas de Zamora, in de provincie Buenos Aires. Hij is scheikundeleraar, zij is biologielerares. Ze zijn al 15 jaar samen, waarvan ze de laatste 5 jaar samenwonen.

Tussen eind 2019 en begin 2020 waren de twee op reis in Europa. Het doel was om de plaatsen van herkomst van hun respectievelijke grootouders te bezoeken. Leonel is in feite van Duitse afkomst, terwijl Vanina van Poolse origine is.

Op 28 januari begon Vanina misselijk en vermoeid te worden. Ze was enkele dagen over tijd, dus overwoog ze om een ​​zwangerschapstest te doen, die positief bleek te zijn. De tour zou ongeveer twee maanden duren, maar voor de zekerheid keerde het paar eerder terug.

Op 15 februari landden ze op de luchthaven van Ezeira. Ze hadden al een afspraak met gynaecoloog María Inés Visco, specialist in prenatale diagnose.

Advertisement

Tijdens de echo zag de arts iets dat haar tijdens haar hele carrière nooit eerder was overkomen. Vanina verwachtte een drieling. Dit type zwangerschap, triamniotic monochorionic triplets genoemd, is zo zeldzaam dat het 1 op de 200 miljoen voorkomt.

De kinderen, of liever  gezegd de ”meisjes", hebben hetzelfde genetische erfgoed, dezelfde bloedgroep en fysieke kenmerken. Vanina en Leonel waren op zijn zachtst gezegd geschokt. Het verwachten van een kind is op zich al geweldig nieuws, maar drie tegelijk maken het enorm.

Ondanks de moeilijkheden waarmee ze werden geconfronteerd, wisten de twee nieuwe ouders dat ze niet alleen zouden zijn. Hun familie zou hen steunen en helpen, en dus, niet zonder een beetje ongerustheid, konden ze eindelijk gaan genieten.

Julieta, Victoria en Delfina: zo wordt de drieling genoemd. Kinderen zouden een zegen van God zijn, maar soms loopt het wat uit de hand!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt