Een Afrikaanse danser danst op blote voeten in de regen: een activiste ziet de video en besluit zijn studie te betalen

Janine image
door Janine

21 Juli 2020

Een Afrikaanse danser danst op blote voeten in de regen: een activiste ziet de video en besluit zijn studie te betalen
Advertisement

De getalenteerde jongen, de hoofdrolspeler van dit buitengewone motiverende verhaal, heet Anthony, hij woont in Nigeria op het Afrikaanse continent en volgt de Leap of Faith Dance Academy; Anthony heeft een passie en een droom: hij houdt van dansen. Het is niet toevallig dat een video van de jongen die in de regen danst zonder muziek, is gepubliceerd door de academie op hun Instagram-profiel, dat veel succes heeft verzameld... en een uitzonderlijke bewonderaarster!

via Salone Daily

Advertisement
Leap Of Dance Faith Academy/Instagram

Leap Of Dance Faith Academy/Instagram

Hoewel hij in armoede leeft en weinig middelen van bestaan heeft, wilde Anthony zijn droom om een ​​sierlijke danser te worden nooit opgeven; de video van de Nigeriaanse jongen die zonder muzikale begeleiding in de regen danste, ging in korte tijd het web rond en oogstte lof en bijval. De voormalige ballerina en humanitair activiste Fadé Ogunro was na het zien van de video van de Afrikaanse danser zo onder de indruk dat ze op haar Twitter-profiel verklaarde: "Als voormalig ballerina ben ik jaloers op zijn lijn, zijn bewegingen en zijn moeiteloze gratie. Ik wil zijn formele opleiding waar dan ook ter wereld betalen totdat hij afstudeert aan de universiteit."

Advertisement

Een gebaar van grote vrijgevigheid, dat van activiste Fadè, die nu haar hand naar Anthony uitstrekt en hem een ​​concrete kans geeft om zijn droom te verwezenlijken, ver van de gecompliceerde realiteit van het dorp waarin hij woont. Nu hoeft Anthony niet meer in de regen te dansen om te oefenen, en te oordelen naar de video die de wereld is rondgegaan... heeft hij veel talent en verdient hij het om in de spotlights te staan!

Veel succes met alles, Anthony!

Advertisement