Na jarenlang aan de ketting te hebben geleefd, is deze Husky gered en kan hij eindelijk vrij rondlopen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Na jarenlang aan de ketting te hebben…
Een 9-jarige jongen ziet een eenarmige bloemenverkoper en helpt hem door meer dan $20.000 op te halen Deze hond heeft geleerd de trampoline te gebruiken om voorbij het hek te kijken: haar zien springen is zo leuk

Na jarenlang aan de ketting te hebben geleefd, is deze Husky gered en kan hij eindelijk vrij rondlopen

Door Janine
1.596
Advertisement

Er zijn dieren waar, in tegenstelling tot anderen, het lot en het geluk niet tegen glimlachen, en daarom ervaren ze situaties van extreem ongemak en lijden, in de hoop dat iemand ze vroeg of laat zal opmerken en hen alle liefde en aandacht kunnen geven die ze nodig hebben.

Dit is precies wat er gebeurde met de prachtige Husky waarover we je gaan vertellen, toen hij, na jaren van gevangenschap en leven in verschrikkelijke omstandigheden, onder de bescherming van een vrouw kwam, in een ontmoeting die zijn leven voor altijd veranderde. Het moment van zijn bevrijding werd gefilmd in een video die meer zegt dan duizend woorden.

We zijn in Kentucky, in de Verenigde Staten, en hier zag dierenrechtenactiviste Amy Hine de Husky voor het eerst, vast aan de ketting zonder enige beschutting tegen het koude en slechte weer. Het was duidelijk dat de hond al lange tijd in die omstandigheden verkeerde: alles deed denken dat hij nooit was vrijgelaten. Vanaf het eerste moment wist Amy dat ze hem moest redden en hem dus de kans moest geven om een ​​beter leven te leiden.

Toen ze met de hondeneigenaar sprak, ontdekte ze dat er nog 8 andere honden in die staat werden gehouden, en het is niet moeilijk voor te stellen hoe ze eruit zagen na zoveel maanden in de kou en overgeleverd aan de elementen. Gelukkig besloot de man de honden aan de vrijwilligers te geven, die hen konden redden. In een opvanghuis kregen de dieren eindelijk alle zorg die ze verdienden.

Advertisement

Na dagen van "rehabilitatie" was het voor de Husky die aan de ketting werd gehouden, tijd geworden om vrij rond te rennen. Biscuit - zoals de vrijwilligers hem hebben genoemd - werd vrijgelaten in een groot veld en zijn reactie was gewoonweg spectaculair. Niemand hield hem tegen, niemand mishandelde hem: Biscuit begon alle kanten op te rennen en de omgeving te verkennen, zonder te stoppen, na jaren waarin zijn bewegingen werden beperkt door de kettingen die hij gedwongen was te dragen.

Op dat moment was het tijd voor deze geweldige hond om geadopteerd te worden en het duurde niet lang voordat hij een liefdevol gezin vond. Omringd door mensen die hem verwennen en hem met waardigheid behandelen, zou Biscuit niet gelukkiger kunnen zijn. En wij zijn blij met hem, wetende dat het lot, zelfs in de moeilijkste situaties, ons altijd iets moois kan bezorgen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt