Een meisje koopt een oude bus en maakt er een elegant en compleet huis van

Janine image
door Janine

18 Juli 2020

Een meisje koopt een oude bus en maakt er een elegant en compleet huis van
Advertisement

Vroeg of laat komt het moment voor iedereen, waarin we besluiten om een ​​verandering in een of ander aspect van ons leven aan te brengen. Of het nu gaat om kleine dingen of belangrijke beslissingen, een vleugje nieuwigheid en frisheid is altijd een wondermiddel voor ons psychofysisch welzijn.

Verhuizen is ongetwijfeld een van de grote veranderingen. Het is niet eenvoudig om het perfecte huis te vinden, en er wordt vaak gezegd dat om de perfecte woning te vinden, je die helemaal opnieuw moet bouwen. Maar dit is niet altijd haalbaar voor iedereen, en dit is de reden waarom veel mensen besluiten zichzelf uit te vinden en niets minder dan originele resultaten tot leven te laten komen, dat je doet dromen met je ogen open. Jessie, het meisje waarover we je gaan vertellen, heeft besloten... in een bus te gaan wonen!

via thebustinyhome/Instagram

Advertisement

Toen Jessie Lipskin de oude Amerikaanse bus uit de jaren zestig zag, had ze al een specifiek plan in gedachten. Ze had het vervoermiddel voor een zeer laag bedrag gekocht, en was behoorlijk vervallen. Maar lang zou dat niet duren, want in de 3 jaar daarop veranderde het meisje hem compleet.

Advertisement

Jessie heeft er behoorlijk in geïnvesteerd, maar het was nog steeds minder dan de kosten van het kopen van een echt huis, met alle extra's erbij. Het meisje creëerde echter iets werkelijk unieks.

De bus was niet in goede staat, noch van binnen, noch van buiten, maar een flinke dosis vindingrijkheid en creativiteit hielp Jessie om hem te transformeren in haar originele huis op wielen, comfortabel en compleet met alles wat nodig was.

Wit geschilderd en van binnen leeggemaakt, begon de bus langzaam van uiterlijk te veranderen. Het meisje bedekte het grootste deel van het interieur met hout, waardoor het er rustiek en tegelijkertijd gezellig uitzag.

Elk detail en meubelstuk van deze bus, die ze Greyhound noemde, is op maat gemaakt, past perfect bij zijn omgeving en neemt de ruimte in beslag die nodig is om comfort te bieden.

Advertisement

Een keuken (klein maar met alles wat nodig is), een hoek met een ruim bed, een badkamer met douche en zelfs een kledingkast die groot genoeg is voor Jessie's kleding: in de Greyhound is alles om comfortabel en op een alternatieve manier te leven.

Kijk maar naar de foto's van deze bus om te beseffen dat de jonge eigenaresse een soort “wonder” heeft gemaakt: van het gammele, oude en vervallen voertuig dat het was, is het voertuig nu een prachtig huisje.

Het is zeker een origineel, voordelig en uniek alternatief voor een "klassiek" huis: wat vind jij? Zou je ooit in zo’n huis op wielen willen wonen?

Advertisement