Een 13-jarige jongen ruilt zijn Xbox in voor een auto om aan zijn moeder te geven die in moeilijkheden is - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een 13-jarige jongen ruilt zijn Xbox…
Een gulle kapper geeft een dakloze een nieuwe look: hij huilt van geluk tegenover zijn transformatie Hij klimt elke avond naar het raam van het ziekenhuis waar zijn moeder is opgenomen, om tot het einde dicht bij haar te blijven

Een 13-jarige jongen ruilt zijn Xbox in voor een auto om aan zijn moeder te geven die in moeilijkheden is

Door Janine
3.824
Advertisement

Een ouder zou letterlijk alles voor zijn kinderen doen, zichzelf opofferen en zichzelf op het spel zetten zodat ze veilig en zorgeloos kunnen leven. Heb je je ooit afgevraagd of het tegendeel ook waar is?

Afgaande op het ontroerende verhaal dat we je nu gaan vertellen, is dat zo: het verhaal van een moeder in moeilijkheden die het geluk heeft een heel bijzondere zoon te hebben grootgebracht, die haar een handje heeft geholpen met een voor zijn leeftijd absoluut verrassende volwassenheid.

foto: KOLO 8 - ABC

Kinderen opvoeden, een voldoening gevende baan en een goede levensstandaard behouden, zijn niet altijd voor de hand liggende en eenvoudige dingen. Krystal Preston, een alleenstaande Amerikaanse moeder uit Nevada die in een moeilijke economische situatie verkeert, weet er alles van, niet in staat om alle kosten te dragen en haar 3 kinderen goed te kunnen onderhouden.

Aan deze context werden ook de praktische moeilijkheden bij het verplaatsen toegevoegd, die strikt te voet moesten worden uitgevoerd, aangezien Krystal geen auto had, wat veel dingen zou hebben vergemakkelijkt. Haar oudste zoon, de 13-jarige William, besefte perfect wat zijn moeder doormaakte en besloot dat het tijd was om iets te doen. Genegenheid bestaat tenslotte ook uit solidariteit en opoffering ten gunste van de mensen van wie we houden, en een moeder hoort daar natuurlijk bij.

Dus dacht William na over het "kostbare” wat hij bezat en verruilde het voor een auto om aan zijn moeder te geven. Hij gaf zijn Xbox console weg om in ruil daarvoor een oude, maar functionele, witte Chevrolet uit 1999 te ontvangen. Er zijn geen woorden die positief genoeg zijn om het mooie van een gebaar als dit te beschrijven, bovendien door een jongen van slechts 13 jaar.

Deze jongen heeft echt een buitengewone volwassenheid getoond en slaagde er ook in om geld in te zamelen om aan zijn moeder te geven door klusjes te doen voor de buren. Door het gras te maaien, de tuinen en buitenruimtes schoon te maken, leverde William een ​​zeer waardevolle bijdrage aan het gezinsbudget, en dat alles zonder ooit de moed te verliezen.

Advertisement

Nadat hij de aankondiging van de goedkope auto op Facebook had gezien, stelde hij de ruil met zijn Xbox voor aan de voormalige eigenaresse en de vrouw accepteerde. Zo ontdekte Krystal, totaal onverwacht, dat die auto die buiten stond, voor haar zou zijn, eindelijk een vervoermiddel om zich comfortabel en onafhankelijk te verplaatsen, wat ook nieuwe mogelijkheden voor een baan zou creëren.

William was van zijn kant een echte kampioen van vrijgevigheid en altruïsme, een zoon om op zijn zachtst gezegd trots op te zijn. Een auto kopen voor je moeder op 13-jarige leeftijd door een spel op te geven, betekent een hart hebben dat zo groot is als alle genegenheid die aan een moeder kan worden gegeven.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt