Een meisje vraagt ​​haar vader om zich voor haar verjaardag als een zeemeermin te kleden: hij accepteert en de foto's zijn onvergetelijk - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een meisje vraagt ​​haar vader om…
Een groep motorrijders met een hart van goud geeft meer dan 200 fietsen aan kinderen in moeilijkheden Een vader loopt een marathon van 10 km terwijl hij met zijn vijfling de kinderwagen duwt: het is een wereldrecord

Een meisje vraagt ​​haar vader om zich voor haar verjaardag als een zeemeermin te kleden: hij accepteert en de foto's zijn onvergetelijk

Door Janine
1.541
Advertisement

We weten dat tussen vaders en dochters een heel bijzondere relatie is, een belangrijke relatie vol emotie, die erin slaagt om beiden veel te geven. Voor vaders zijn meisjes speciale wezens om te beschermen en aan te moedigen; voor dochters daarentegen vertegenwoordigt een vader het mannelijke voorbeeld, in een visie die ze ook als volwassenen zullen voortzetten.

Het spreekt voor zich dat wanneer een lief en schattig meisje dat bijna jarig is, haar vader om iets vraagt ​​- een beetje gênant en bijzonder - de ouder nauwelijks nee kan zeggen. De geweldige foto's die we je laten zien bewijzen het.

Toen het meisje in kwestie 8 jaar werd, wist ze al precies wat ze wilde voor haar verjaardag, namelijk zich verkleden als een zeemeermin en een onvergetelijke dag beleven... uiteraard met haar geliefde vader. En we bedoelen niet dat de vader alleen in de buurt had moeten zijn om haar te vergezellen: het meisje drong aan dat haar vader deel zou nemen aan de foto's en zichzelf ook in een "zeemeermin" zou veranderen.

De man kon natuurlijk geen “nee” zeggen. Zijn dochter wilde het zo graag dat haar vader uiteindelijk besloot om zich in deze ervaring te storten en mee te doen aan het plezier. En hij kon niet gelukkiger zijn, want gelach, grappen en zorgeloosheid ontbraken niet. De meest gelukkige was echter het feestvarken, en het is niet moeilijk te begrijpen waarom, kijkend naar de foto's.

Advertisement

De professionele fotograaf uit Arkansas, Desirae Deal, gespecialiseerd in artistieke en creatieve portretten, heeft het meeste kunnen halen uit wat we vertellen en is zelf onderdeel geworden van het plezier. Als we onszelf in haar schoenen zouden plaatsen, zou het moeilijk zijn om serieus te blijven tegenover een man, volwassen met niet echt een ”atletisch" lichaam dat zichzelf vermomt als een zeemeermin (of, beter gezegd, een "zeemeerman") die samen met zijn dochtertje poseert.

Deze ongewone en bijzondere situatie heeft echt grote vreugde gewekt en we zijn er zeker van dat het meisje de ervaring met haar vader niet snel zal vergeten.

Van zijn kant was de vader geweldig, door haar in de watten te leggen en zich niet te laten overweldigen door schaamte, noch door angsten of terughoudendheid van welke aard dan ook. In ieder van ons, zelfs als we volwassen zijn, zit immers een kind, en zo nu en dan doet het heel, heel goed om het te laten zien, zelfs op de meest extravagante manieren!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt