Een vrouw baart een tweeling van twee verschillende mannen: het ene kind is van haar man en het andere van haar minnaar - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een vrouw baart een tweeling van twee…
Alle redenen waarom je nooit spinnen zou moeten doden die je in huis vindt 5 tips om beter met een te opdringerige schoonmoeder om te gaan

Een vrouw baart een tweeling van twee verschillende mannen: het ene kind is van haar man en het andere van haar minnaar

Door Janine
34.297
Advertisement

Overspel kan niet alleen als verwerpelijk worden beschouwd, maar kan ook een zeker risico met zich meebrengen. Het gevaar bestaat niet alleen dat de relatie ontdekt wordt, maar ook dat door “een ongelukje” een kind met een andere partner verwekt wordt.

Deze mogelijkheid komt helaas vaker voor dan gedacht. Iets anders is het wanneer natuur, toeval en statistiek een rol gaan spelen om de situatie te compliceren.

via: Metro UK
foto: Pikist

In de stad Xiamen, in het zuidoosten van China, beviel een vrouw van een tweeling. Tot nu toe niets bijzonders, ware het niet dat elk van de kinderen een andere vader had. Dit fenomeen wordt heteropaternale superfecundatie genoemd.

In de praktijk gebeurt het wanneer een vrouw gemeenschap heeft met twee verschillende mannen, een dag vóór en een dag na de eisprong. De waarheid kwam naar buiten door puur toeval en door de intuïtie van haar man. Deze laatste twijfelde al toen hij besefte dat de twee baby's niet echt op elkaar leken.

Een dergelijke omstandigheid is echter normaal bij heterozygote tweelingen, die niet identiek zijn en vergelijkbaar kunnen zijn met gewone broers en zussen. De procedure vereiste echter dat de geboorte van de kinderen werd gemeld samen met een verklaring van moederschap en vaderschap.

foto: Pikist

Uit de DNA-test bleek dat een van de twee baby's geen genetische band met de vader had. Geconfronteerd met het bewijs moest de vrouw, die eerder alles had ontkend, de buitenechtelijke affaire bekennen.

Het incident werd door de directeur van het Fujian Forensic Identification Center Zhengtai aan de Chinese krant Strait Herald verteld. De man, geïdentificeerd met de fictieve naam Xiaolong, verklaarde dat hij alleen zijn biologische zoon wilde erkennen, zeker niet die van een andere man.

Dit bizarre geval is zeer zeldzaam. Geschat wordt dat het fenomeen gemiddeld 1 keer op de 13 duizend gevallen van heterozygote tweelingen kan voorkomen. Misschien is het percentage ontrouw veel hoger, maar dit cijfer geeft de reële mogelijkheid aan dat dit verraad wordt ontdekt.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt