Een heel dorp bleef 35 dagen in het donker om het leven van een mus en zijn jongen te redden - BekijkDezeVideo.nl
x
Een heel dorp bleef 35 dagen in het…
13 foto's van schattige, onweerstaanbare puppy's De ouders geven de $20.000 voor de bruiloft van hun dochter niet als ze ontdekken dat ze gaat trouwen met een vrouw

Een heel dorp bleef 35 dagen in het donker om het leven van een mus en zijn jongen te redden

06 Augustus 2020 • Door Janine
2.956
Advertisement

Wanneer je wordt geconfronteerd met een dier in nood, heb je de plicht het te helpen, net zoals je een mens zou helpen. In India heeft een dorp in de staat Tamil Nadu besloten om wat offers te brengen om een ​​mus en zijn jongen in leven te houden. Toen de dorpelingen op het algemene elektriciteitspaneel van het dorp een nest met veel eieren ontdekten, besloten ze het een tijdje zonder elektriciteit te stellen. In India worden mussen met uitsterven bedreigd en daarom wilden de vrouwen en mannen van het dorp bijdragen aan het voortbestaan ​​van het nest.

via: Sakshi.com

Het idee om in het donker te blijven om het nest te redden, kwam bij een 20-jarige student op, die als eerste de aanwezigheid van mussen op het algemene elektrische paneel van het dorp opmerkte. Samen met zijn vrienden fotografeerde hij het nest en stuurde hij de foto naar de WhatsApp-groep van het dorp, waarbij hij de 100 aanwezige families vroeg om samen te werken en niet de stroom te gebruiken die rechtstreeks op die centrale was aangesloten. Met zo'n verzoek wilde de jongen het dorp vragen de 35 aanwezige lantaarnpalen uit te zetten. Alle inwoners werkten gewillig mee en bijna 36 dagen lang maakten ze geen gebruik van het licht van de straatlantaarns, waardoor de eieren konden uitkomen en de mussen konden groeien.

Een mooi voorbeeld van vrijgevigheid die we helaas niet elke dag gewend zijn.

Tags: VolgelsVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt