Een moeder wordt woedend als ze ontdekt dat haar schoonzus de initialen van haar neefjes en nichtjes laat tatoeëren zonder dat ze het weet

Janine image
door Janine

09 Augustus 2020

Een moeder wordt woedend als ze ontdekt dat haar schoonzus de initialen van haar neefjes en nichtjes laat tatoeëren zonder dat ze het weet
Advertisement

Een tatoeage laten zetten is een van de meest artistieke manieren om voor altijd de namen of gezichten op onze huid te drukken van de mensen die het meest belangrijk waren in ons leven; of het nu onze partner is, onze echtgenoot, de namen of initialen van onze kinderen of kleinkinderen; een tatoeage zetten is een van de meest modieuze oplossingen om altijd dicht bij onze dierbaren te blijven en ze op ons lichaam “afgedrukt” te zien. Soms kunnen bepaalde soorten tatoeages echter ergernis of controverse bij andere mensen opwekken.

via Reddit

AmITheAsshole/Reddit

AmITheAsshole/Reddit

Dit is min of meer gebeurd met deze anonieme moeder die in een Reddit-bericht klaagde dat haar schoonzus, toen ze een bericht op Facebook zag, een tatoeage had laten zetten met de initialen van haar twee kinderen; kort gezegd, had de tante een onuitwisbare tatoeage laten zetten, opgedragen aan haar neefje en nichtje zonder dat hun moeder er iets vanaf wist.

De klacht van de boze moeder heeft veel reacties ontvangen, zowel negatief als positief, met de volgende woorden waarin de vrouw probeerde uit te leggen waarom ze dit allemaal “verontrustend” vond: “Ze is geen tante die erg geliefd is bij mijn kinderen - ze zien haar een keer per jaar en praten kort met haar op vakantie [...] Ze praten nooit over haar of vragen hoe het met haar gaat, gedurende het jaar."

Advertisement
Pikist

Pikist

De anonieme moeder gaf in dezelfde post ook toe dat ze haar man had overgehaald om de zomervakantie met zijn schoonzus af te zeggen, zo boos was ze: “Moet ik me gevleid voelen? Ik vind dat als iemand koste wat het kost de namen van mijn kinderen moet tatoeëren op zijn lichaam het mij of mijn man zou moeten zijn! "

En jij, aan welke kant sta jij? Aan dat van de moeder die heel boos is, of de “verontrustende” schoonzus?

Advertisement