10 tips om je bagage met intelligentie in te pakken en vervelende ongemakken te vermijden - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
10 tips om je bagage met intelligentie…
Een politiehond slaagt er op de eerste dag van zijn dienst in om een ​​vrouw te vinden die verdwaald was met haar zoontje Deze vrouw heeft 1,80 meter lang haar: voor velen is ze de echte Rapunzel

10 tips om je bagage met intelligentie in te pakken en vervelende ongemakken te vermijden

30 Augustus 2020 • Door Janine
887
Advertisement

Zelfs als het vertrek (meestal) een vreugdevolle en langverwachte gebeurtenis is, komt er altijd een moment dat je je moet voorbereiden om je koffer te pakken: een onderneming die vaak een mentale en fysieke inspanning vereist waar we een paar dagen van moeten bijkomen.

Hieronder willen we echter een lijst met "intuïtieve" tips opsommen die je kunnen helpen om te voorkomen dat je je geduld verliest en vooral niets vergeet om mee te nemen. We hopen dat je er iets aan hebt en... fijne reis!

  • 1. Maak een lijst: het voorbereiden van een koffer zonder lijst is een echt delirium en brengt veel fouten met zich mee; het beste is om een ​​paar dagen ervoor te beginnen met het maken van de lijst... niet alle dingen komen meteen in je op!
  • 2. Vouw de kleding niet op, maar rol het op: dit voorkomt zoveel mogelijk plooivorming en zorgt ervoor dat je ook alle kleding kunt zien zonder dat je in je koffer hoeft te "graven".
  • 3. Vertrouw op vacuümzakken: vooral voor koffers die bestemd zijn voor koude plaatsen, zijn ze geschikt voor het comfortabel opbergen van omvangrijke kleding (voor de terugreis kun je hetzelfde doen door bijvoorbeeld een beroep te doen op de wasservice van het hotel).
  • 4. Kies je accessoires goed: paraplu's nemen bijvoorbeeld veel ruimte in beslag, kies liever voor een regenjas; en wat schoenen betreft, kies ze op basis van de activiteiten die je gaat doen... Het heeft geen zin om 4 paar schoenen mee te nemen voor een weekend in de bergen!
  • 5. Pak op een verstandige manier in: reizen kan erg hectisch zijn, het kan zijn dat je binnen enkele minuten een trui of een paar comfortabele schoenen moet pakken. Dus bedenk wat je bovenop moet leggen... zodat je het snel kunt pakken zonder je hele bagage uit te pakken!
  • 6. Gebruik droogtrommeldoekjes: door er een paar in je bagage te doen, wordt de verspreiding van ongewenste geuren voorkomen, vooral als je je schoenen en kleding in dezelfde koffer moet doen.
Advertisement
  • 7. Doe een kledingset in je handbagage: je hoopt dat het nooit zal gebeuren, maar bij verlies van bagage kun je altijd rekenen op schone kleding om in ieder geval de volgende dag aan te doen.
  • 8. Schrijf je gegevens in de koffer die het vliegtuig in gaat: niet alleen je aankomstadres of telefoonnummer (dat kan veranderen), maar ook de naam die we gebruiken op sociale netwerken. Als je erover nadenkt, is het een trefzekere manier om contact met ons op te nemen!
  • 9. Neem basisproducten mee: vooral voor een kort verblijf, zal een hoofdpijntablet je kostbare tijd besparen naar het zoeken naar een apotheek en je laten begrijpen door de verkoper.
  • 10. Vul de koffer niet helemaal: iedereen houdt van winkelen op vakantie, dus zorg ervoor dat je wat ruimte in je bagage overhoudt voor je nieuwe aankopen wanneer je terugkeert.

In de hoop dat we je hebben geholpen je hoofd leeg te maken in de delicate maar onvermijdelijke fase van het voorbereiden van je bagage, wensen we je een goede reis!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt