5 veelvoorkomende fouten bij het opladen die de batterij van de telefoon beschadigen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
5 veelvoorkomende fouten bij het opladen…
Deze mensen ontvingen verrassingen die ze zeker NIET hadden verwacht Wanneer de verwachting niet samenvalt met de werkelijkheid: de 15 leukste culinaire rampen ooit

5 veelvoorkomende fouten bij het opladen die de batterij van de telefoon beschadigen

Door Janine
22.994
Advertisement

Hoewel de technologie grote vooruitgang boekt en onze smartphones steeds geëvolueerder worden om zelfs aan de wensen van de meest luie en onhandige gebruikers te voldoen, zijn er enkele voorzorgsmaatregelen die de levensduur kunnen verbeteren en verlengen. De batterij, bijvoorbeeld, is een fundamenteel accessoire dat sterk wordt beïnvloed door de gewoonten van de eigenaar!

Om er het meeste uit te halen, en zo lang mogelijk, hebben we 5 veel voorkomende fouten verzameld die vaak gemaakt worden tijdens het opladen. We hopen dat ze nuttig zijn en onnodige geldverspilling kunnen voorkomen.

1 - Vermijd het gebruik van de telefoon totdat de batterij volledig leeg is. Laat de telefoon niet, tenzij het strikt noodzakelijk is, leeg lopen voordat hij vanzelf uitgaat. Op deze manier gaat de batterij langer mee.

2 - Vermijd het 100% opladen van je telefoon in één keer: het beste is om, waar mogelijk, meerdere keren overdag op te laden, waarbij je niet 100% in één keer bereikt. De hele nacht opladen is een verkeerde gewoonte!

3 - Vermijd temperaturen die te hoog of te laag zijn. Een temperatuur boven de 32° is schadelijk voor de batterij, vooral tijdens de oplaadfase. Het is ook gevaarlijk als je geen originele componenten gebruikt.

Advertisement

4 - Verwijder de cover tijdens het opladen. In de warme maanden kan de plastic cover een dramatische stijging van de temperatuur veroorzaken. Om dezelfde reden wordt het afgeraden om de telefoon te gebruiken tijdens het opladen.

5 - Laat geen volledig lege telefoon in de la liggen. Als de telefoon maandenlang uit staat, kun je deze mogelijk nooit meer opladen. Als je van plan bent om de smartphone niet te gebruiken, maar deze in de toekomst misschien nodig hebt, laadt deze dan om de 4-5 maanden op voor 50%

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt