Ze werkt als "bezorgster" en neemt haar twee dochtertjes mee: het verhaal van een buitengewone moeder - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Ze werkt als "bezorgster" en neemt haar…
Een vrouw heeft de 4 dochters van haar beste vriendin die aan kanker stierf geadopteerd: een aangrijpend verhaal over genegenheid en loyaliteit Deze man heeft een

Ze werkt als "bezorgster" en neemt haar twee dochtertjes mee: het verhaal van een buitengewone moeder

Door Janine
12.896
Advertisement

Moeder zijn is een immens geschenk, maar ook een enorme verantwoordelijkheid. Je denkt niet meer aan jezelf, om je kinderen voor al het andere te stellen. Ze moeten worden gevoed, grootgebracht en beschermd. Dit alles kost veel moeite.

Elke vrouw ontdekt in dergelijke omstandigheden echter dat ze over ongelooflijke krachten beschikt en dat ze in staat is elke beproeving te doorstaan. Hier is een verhaal dat precies spreekt over de uitzonderlijke kracht van elke moeder.

Lada Koroleva woont in Rusland met haar twee meisjes, de ene twee jaar en de andere een paar maanden oud. Ze heeft praktisch altijd voor zichzelf moeten zorgen. Ze kon nooit op haar familie rekenen, dus ging ze op haar zeventiende uit huis. Ze ontmoette een man met wie ze trouwde en met wie ze een dochter kreeg. Maar terwijl ze probeerde rond te komen door brood op de plank te brengen, verspilde de man haar tijd en geld aan videopoker.

Leda hield het zo lang mogelijk vol, maar toen besloot ze hem te verlaten. Maar ondertussen werd ook de tweede dochter geboren, en was ze praktisch alleen en moest overal alleen voor zorgen. Het meisje is nu 19 jaar oud en bezorgt eten bij de mensen thuis. Omdat ze niemand had om de kleintjes bij achter te laten, werd ze gedwongen ze elke dienst mee te nemen.

Advertisement

Haar verhaal ging viral toen ze foto's van zichzelf plaatste met rugzakken vol eten om te bezorgen, samen met de kinderwagen met haar dochters erin. Maandenlang heeft Leda een slopende routine doorstaan, allemaal om te overleven en haar kinderen te onderhouden. Velen die van haar situatie hoorden, hielpen haar door haar luiers en al het andere dat ze nodig had te geven.

Iemand beschuldigde haar ervan de meisjes uit te buiten om mensen te bedriegen en liefdadigheid van hen te ontvangen. Maar Leda gaat met opgeheven hoofd door en laat de roddels over zich heen komen. Na lange tijd is ze nu op zoek naar een vaste baan en vooral naar wat werk dat ze vanuit huis kan doen. Op deze manier zou ze niet langer de twee kleine meisjes door Moskou hoeven te slepen.

Degenen die haar bekritiseren zijn duidelijk in de minderheid vergeleken met al degenen die haar aanmoedigen en hopen dat ze spoedig wat evenwicht en stabiliteit zal vinden. Het verhaal laat zien waartoe een moeder in staat kan zijn. Tegelijkertijd doet het ons nadenken over de waarde en het bewustzijn van het op de wereld zetten van een nieuw leven, want als je het doet, moet je er ook alles aan doen om ervoor te zorgen.

Tags: FamilieVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt