Dit meisje heeft 4 vriendjes en verwacht nu een kind: ze voeden het op alsof ze één gezin zijn

Janine image
door Janine

15 Augustus 2020

Dit meisje heeft 4 vriendjes en verwacht nu een kind: ze voeden het op alsof ze één gezin zijn
Advertisement

Monogamie is een kenmerk van menselijke relaties dat voornamelijk behoort tot “recente” tijden in de geschiedenis van de mensheid, waar we met “recent” een paar duizend jaar bedoelen. In de prehistorie konden mannen en vrouwen meerdere relaties tegelijkertijd hebben.

Ongeacht deze evolutionaire aspecten, wordt zelfs vandaag de dag promiscuïteit in veel landen, religies en culturen sociaal geaccepteerd, soms zelfs aanbevolen. Het is slechts een kwestie van een keuze en van verschillende maatstaven van normaliteit.

via dailymail.co.uk

Barcroft Media

Barcroft Media

In het licht hiervan kan het verhaal van Tory Ojeda, een 20-jarige uit Florida, zowel een terugkeer naar het verleden als een sprong in de toekomst betekenen. Ze heeft maar liefst 4 vriendjes, en ze wil zelfs dat de groep groeit.

Als enige vrouw voelt ze vaak het gewicht en de verantwoordelijkheid om iedereen te moeten plezieren. Het vrolijke vijftal begon zich op de middelbare school te vormen toen het meisje Marc ontmoette, de eerste op de lijst. Toen kwam Travis, op de voet gevolgd door Ethan en tenslotte door Christopher.

Advertisement
Barcroft Media

Barcroft Media

De groep woont in hetzelfde huis en na verloop van tijd werd het meisje zwanger. De vader is, volgens wat ze liet weten, Christopher, maar ondanks dit besef van iedereen, zal de baby ook worden opgevoed door de andere metgezellen van Tory, net alsof ze één gezin zijn.

Barcroft Media

Barcroft Media

Aanvankelijk keken de respectieve ouders en familieleden niet positief naar deze vreemde verbintenis. Na verloop van tijd accepteerden ze het echter, net als de vele vrienden die hun levensvisie een moedige en moderne keuze vinden. Hoewel ze allemaal heel trouw zijn aan Tory, heeft ze er absoluut geen moeite mee dat haar vriendjes ook andere vrouwen hebben.

Barcroft Media

Barcroft Media

In feite zou dit haar rol als echt steunpunt en referentiepunt voor de hele groep aanzienlijk verlichten. Tory is er zeker van dat steeds meer mensen dit sociale gedrag in de toekomst zullen aannemen. Voorlopig geniet iedereen van hun dagelijks geluk en bereiden ze zich voor op de komst van een prachtige baby.

Advertisement