Een politiehond slaagt er op de eerste dag van zijn dienst in om een ​​vrouw te vinden die verdwaald was met haar zoontje - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een politiehond slaagt er op de eerste…
11 dieren die zo onweerstaanbaar zijn vereeuwigd dat ze een prijs verdienen voor tederheid en sympathie 10 tips om je bagage met intelligentie in te pakken en vervelende ongemakken te vermijden

Een politiehond slaagt er op de eerste dag van zijn dienst in om een ​​vrouw te vinden die verdwaald was met haar zoontje

Door Janine
2.828
Advertisement

Er zijn wezens die gewoon voorbestemd lijken om iets heldhaftigs in hun leven te bereiken, waardoor mensen praten over hun capaciteiten en de buitengewone prestaties waarvan ze de hoofdrolspelers zijn. En het is niet gezegd dat je, om een ​​"held" te zijn, ook noodzakelijkerwijs een man of een vrouw moet zijn.

Max, het dappere en vastberaden personage waarover we je gaan vertellen, heeft in feite vier poten en een staart, en is een zeer precieze hond in zijn werk als politie-assistent. Zozeer zelfs dat hij vanaf zijn eerste dienstdag met groot succes naam heeft gemaakt!

Het verhaal is er een die ons niet onverschillig kan laten, en dat eens te meer bevestigt hoe waardevol honden zijn, echte geschenken van de natuur die lijken te bestaan ​​om ons zelfs in de moeilijkste situaties te helpen en te troosten. We konden niet anders denken toen we lazen wat de politie van Powys County in Wales meldde.

Een vrouw raakte met haar 1-jarige zoon verdwaald in een nogal afgelegen deel van de regio en direct na de melding van de verdwijning werd de huiszoeking direct gestart door de politie. Op dit punt kwam Max in actie, samen met agent Peter Lloyd. Twee dagen na de verdwijning van de vrouw en de kleine jongen en na de ontdekking van haar auto op een afgelegen bergplaats, moesten ze een ​​zeer groot gebied bestrijken om haar op te sporen.

Voor Max was het echter geen probleem en hoewel hij slechts een paar uur eerder in dienst was getreden als politiehond, wijdde hij zich onmiddellijk volledig aan zijn zeer belangrijke taak. Zijn ongelooflijke reukvermogen en zoekvaardigheid waren op zijn zachtst gezegd van onschatbare waarde en na een stukje te hebben gelopen leidde hij agent Lloyd naar de vermiste vrouw, die met een hand om hulp zwaaide, terwijl ze vastzat bij een ravijn op een bijzonder ontoegankelijk punt van de berg.

Onmiddellijk werden moeder en zoon gered en onder de hoede van het medisch personeel geplaatst. Als de hond Max er niet was geweest met zijn jachtvaardigheden, had het voor hen veel slechter kunnen aflopen. Complimenten aan deze held op vier poten, die iedereen verdient aan zijn zijde te hebben!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt