Een blonde Labrador zet 13 zwarte puppy's op de wereld: een recordgeboorte - BekijkDezeVideo.nl
x
Een blonde Labrador zet 13 zwarte puppy's…
Ze adopteren een Afrikaans meisje in de overtuiging dat ze wees was en verwaarloosd, waarna ze ontdekken dat ze een familie had Hij wordt in de steek gelaten zodra hij wordt geboren omdat hij te

Een blonde Labrador zet 13 zwarte puppy's op de wereld: een recordgeboorte

04 Oktober 2020 • Door Janine
7.256
Advertisement

Het aantal puppy's dat een hond kan krijgen, hangt voornamelijk af ​​van het ras. Honden van kleinere rassen krijgen meestal minder pups, maar dit is altijd relatief. Voor een blonde labrador is het gemiddelde 6 pups, maar ze kan er zelfs 10 krijgen.

Gezien deze statistieken is het niet verwonderlijk dat het geval van Lucy, een 3-jarig Engels exemplaar, de krantenkoppen heeft gehaald en op internet is verschenen.


They say 13 is unlucky - but not for Lucy the labrador!! 😍

Pubblicato da Daily Mail su Domenica 9 agosto 2020

De eigenaresse van de lieve hond is de 37-jarige Catherine Smith, die in Taunton, in het Verenigd Koninkrijk, woont. Ze werkt als serveerster en is duidelijk een liefhebber van viervoeters. Lucy was gedekt door een prachtige zwarte Labrador genaamd Bastion, die van een vriend van haar is.

Het was slechts een kwestie van tijd en iedereen wachtte totdat Lucy haar pups zou baren. Maar niemand kon voorspellen dat het aantal bijna een record zou zijn. De bevalling begon 's ochtends en eindigde in de middag.

Advertisement

Toen alles achter de rug was, bevond Catherine zich met een team van 13 levendige en mooie kleine hoopjes met een zwarte vacht, praktisch identiek aan hun vader. Het scheelde maar een haar of het nest evenaarde het Britse record van 14.

Binnen drie weken waren alle 13 pups door evenveel gezinnen geadopteerd. Daarvoor had de vrouw meer dan 15 kilo hondenvoer per week nodig. De foto's van de grote familie werden op sociale netwerken vaak gedeeld. Goed gedaan Lucy, een echte recordmoeder!

Tags: DierenHondenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt