Een man wijdt zijn leven aan de zorg voor zijn vrouw in een vegetatieve toestand: een verhaal van liefde en moed - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een man wijdt zijn leven aan de zorg…
Haar vriend vraagt ​​haar op 71-jarige leeftijd ten huwelijk: het perfecte verhaal voor degenen die bang zijn om voor het leven vrijgezel te zijn 8 signalen die ons kunnen laten begrijpen of onze partner echt om ons geluk geeft

Een man wijdt zijn leven aan de zorg voor zijn vrouw in een vegetatieve toestand: een verhaal van liefde en moed

Door Janine
2.632
Advertisement

Veel mensen dromen van roem en rijkdom, maar de waarheid is dat het grootste geschenk van alles de normaliteit is. Een vredig leven, een bestaan ​​zonder al te veel hobbels en onoverkomelijke obstakels is een echt geschenk.

Het is duidelijk dat degenen die het altijd hebben gehad, het vaak niet kunnen waarderen of dit soms vergeten te doen. Je wordt uiteindelijk gekweld door problemen die, bij nader inzien, heel eenvoudig en oplosbaar zijn, zonder te beseffen hoeveel geluk je hebt. David Cesar, 27 jaar, en zijn vrouw Bruna de Sousa, 26 jaar, hadden dit geluk, ze leefden een normaal leven. Een situatie die echter voorbestemd was om te veranderen.

Helaas kreeg de vrouw in 2018 een hartstilstand en verkeert sindsdien in een vegetatieve toestand. Alles ging heel snel. Het stel was thuis zoals zoveel avonden, en keek tv. Ineens voelde Bruna zich niet lekker en kreeg stuiptrekkingen.

Haar vitale functies stopten ermee, ze werd naar het ziekenhuis vervoerd en 25 minuten later gereanimeerd. Helaas hadden haar hersenen te lang geen zuurstof meer gehad en zijn ze blijvend beschadigd. Ze verbleef anderhalf jaar in het ziekenhuis en elke dag besloot haar man David al zijn tijd te besteden aan de zorg voor haar. Hij is werkloos en de klusjes die hij vindt zijn niet genoeg om al zijn uitgaven te dekken.

Advertisement

Dankzij een geldinzamelingsactie wist hij echter zo'n 15.000 euro op te halen. Zijn verhaal ging de wereld rond en ontroerde veel mensen. Het doel is nu om andere fondsen aan zijn spaargeld toe te voegen, oftewel het geld dat nodig is om een ​​experimenteel medicijn aan te schaffen dat nuttig zou kunnen zijn in gevallen als van Bruna.

Dit geneesmiddel en de behandeling ervan hebben waarschijnlijk alleen succes als het binnen 3 jaar na de eerste aanval wordt gegeven. Iedereen die kan, probeert David te helpen. Tegelijkertijd hoopt iedereen dat deze buitengewone man de kracht zal vinden om verder te vechten voor zijn partner. Dit verhaal toont het ware gezicht van liefde, "in gezondheid en ziekte", immens en onaantastbaar.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt