Ware liefde: deze man offerde zijn baan op om voor zijn vrouw te zorgen die in een vegetatieve toestand is

Janine image
door Janine

23 Mei 2023

Ware liefde: deze man offerde zijn baan op om voor zijn vrouw te zorgen die in een vegetatieve toestand is
Advertisement

Je weet nooit wanneer de liefde kan ontstaan, wanneer je overweldigd kunt worden door dat heerlijke gevoel dat zo intens is. Het gebeurt gewoon, soms is het een kwestie van beseffen, begrijpen dat je zoveel van iemand houdt dat je niet zonder hem of haar wilt leven. Maar er zijn niet alleen positieve aspecten: liefde is een diepe band, bijna een “verbond" die onmogelijk op te geven is.

De hoofdpersoon van dit verhaal is de levende demonstratie van wat het betekent om onvoorwaardelijk lief te hebben: hij gaf alles op om vast te houden aan wat echt belangrijk voor hem is.

via Elcomercio

David César en Bruna de Sousa zijn een jong getrouwd stel dat altijd waanzinnig van elkaar heeft gehouden. Helaas veranderde hun leven radicaal, vooral dat van Bruna, in wat een gewone avond leek te zijn: de twee waren vastbesloten om tv te kijken...

De vrouw werd helaas onwel waardoor haar hart het begaf. Gelukkig verloor ze haar leven niet, maar door die nare gebeurtenis bleef ze in een vegetatieve toestand.

Op dat moment begreep David dat er iets voor altijd veranderd was. Maar hij was niettemin onvermurwbaar over een waarheid die voor hem duidelijk was: hij hield van haar en zou van haar blijven houden, tegen elke prijs. En de offers die gebracht moesten worden waren talrijk en stonden voor de deur.

Advertisement

De man koos ervoor om zijn hele leven te wijden aan de zijde van zijn geliefde vrouw, maar dit had grote gevolgen voor zijn leven: hij werd ontslagen.

De voortdurende afwezigheid op het werk, uitsluitend en alleen te wijten aan de wens om de vrouw de juiste zorg te geven, deed hem zijn baan verliezen en bijgevolg de enige middelen van bestaan ​​die hij had om van te leven vooral dat hij in staat was haar dure behandelingen te betalen.

Ten slotte zocht David wanhopig hulp op internet waar hij zijn hartverscheurende verhaal deelde: hij startte een inzamelingsactie die veel gevolg kreeg! Dankzij dit alles konden de behandelingen van zijn vrouw worden betaald, waaronder een nieuw experimenteel medicijn dat de gezondheid van Bruna aanzienlijk verbeterde.

Het paar heeft nog steeds uitdagingen in de toekomst, maar één ding weten we zeker: ze zullen het samen doen en van elkaar houden zoals ze altijd hebben gedaan.

Advertisement