Een identieke tweeling trouwt met een identieke tweeling: nu verwachten ze kinderen die zowel neven als genetische broers zullen zijn

Janine image
door Janine

01 September 2020

Een identieke tweeling trouwt met een identieke tweeling: nu verwachten ze kinderen die zowel neven als genetische broers zullen zijn
Advertisement

Een tweeling is niet alleen een min of meer zeldzame en merkwaardige conditie. Onder individuen geboren met "tegenhangers" met dezelfde genetische samenstelling, worden overeenkomsten vaak bijna een kwestie van levensstijl. Dit begint bijna als een spel of traditie op initiatief van de ouders.

Dezelfde kleding, hetzelfde speelgoed, dezelfde hobby's, enzovoort. Een manier om het bestaan ​​op te vatten, begint met deze inprenting. Niet langer alleen als persoon maar als de helft van een geheel.

via People

Advertisement

De zusjes Brittany en Briana zijn een tweeling, en ze maken deel uit van deze wereld die alles in het meervoud maakt. Om deze reden was het erg belangrijk voor de twee meisjes om metgezellen te vinden die dezelfde "biologische en denkende" dimensie deelden. Ze wisten allebei dat het heel moeilijk zou zijn om deze wens uit te laten komen, maar uiteindelijk lukte het. Op het Twins Days Festival 2018 in Twinsburg, in Ohio, ontmoetten ze Josh en Jeremy Salyers, die ook een eeneiige tweeling is.

 

Advertisement

Een droom is uitgekomen. De twee koppels trouwden tijdens een ceremonie die werd omgedoopt tot "Twice Upon a Time", door twee predikanten die ook een tweeling zijn. Om in het dubbele thema te blijven, hebben zowel Briana als Brittany ontdekt dat ze tegelijkertijd zwanger zijn. In werkelijkheid is het niet duidelijk of het het plan was of niet, maar het goede nieuws werd ook gevierd met ironische foto's op sociale media, waarin echtgenoten en echtgenotes het lied van de beroemde Bay Watch TV-serie zingen.

 

Op de afbeeldingen zie je de jonge mensen verkleed als strandwachten, met de vrouwen in een badpak en een babybuik en, om de show te parafraseren, met de woorden "Baby Watch". Het bijzondere aan deze familie is dat de kinderen die ze zullen krijgen, neven en genetische broers zijn, met vrijwel hetzelfde DNA. Ongetwijfeld komt een dubbel sprookje noodzakelijkerwijs overeen met een dubbel happy end. Nooit eerder konden we echt praten over "zielsverwanten"!

 

Advertisement