Deze man wilde geen honden in huis: nu legt hij zijn Labrador elke nacht in bed alsof ze zijn dochter is - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze man wilde geen honden in huis:…
Man en vrouw adopteren de kinderen van hun overleden buurvrouw: een tv-programma verrast hen door ze een nieuw huis te geven Je partner niet kunnen verlaten voor iemand anders: een mentale blokkade die vaker voorkomt dan je denkt

Deze man wilde geen honden in huis: nu legt hij zijn Labrador elke nacht in bed alsof ze zijn dochter is

Door Janine
2.582
Advertisement

Niet van huisdieren houden is zeker geen misdaad. Er zijn mensen die het gezelschap van honden en katten niet waarderen, en er zijn er die niet zonder hen kunnen. Halverwege tussen deze twee categorieën individuen zijn er mensen die dol zijn op viervoeters, maar het nog niet weten.

Het is allemaal een kwestie van tijd en kennis. Zodra deze lieve wezens deel gaan uitmaken van de familie, hebben ze het vermogen om te veroveren en onvervangbaar te worden. De man over wie we je gaan vertellen, is hiervan het perfecte voorbeeld.

via: The Dodo

Wat er in het huis van Alice Garrido Gallardo is gebeurd, laat zien dat liefde voor dieren ook... geleidelijk kan groeien. In het verleden had het gezin al een hond, die helaas overleden is. Het meisje miste haar harige metgezel heel erg, en in zekere zin miste ze het hebben van een hond aan haar zijde.

Op een dag kwam ze een mooie Labrador tegen die op straat was achtergelaten. Ze werd er meteen verliefd op, nam haar mee en noemde haar Jean Grey. In het begin was het moeilijk om haar vader de nieuwe aanwinst te laten accepteren.

De begintijd was het moeilijkst. De man negeerde de hond en wilde haar niet in de buurt hebben. In de loop van de tijd zijn de dingen echter definitief veranderd. De tederheid van Jean Grey is erin geslaagd om beetje bij beetje een tunnel te graven tot ze het hart van de knorrige vader bereikte. Sindsdien zijn de twee heel hecht en delen ze elke avond een tedere routine als de hond naar bed gaat. De man wacht tot Jean Gray opkrult op zijn favoriete bank, legt een deken over haar heen, geeft haar een kussen en legt haar knuffel naast haar.

Advertisement

Alice filmde de hele scène op video die ze vervolgens online plaatste. In de video, die door veel gebruikers op internet wordt bekeken, gedeeld en gewaardeerd, zien we het hondje met genegenheid naar haar menselijke vader kijken terwijl hij alle fasen van hun kleine ritueel voltooit. Ze wacht geduldig, en pas nadat de man haar knuffel naast haar heeft neergelegd, legt ze haar hoofd op het kussen om te slapen.

Het valt niet te ontkennen: een groot verschil tussen het niet willen weten van een dier in huis en het beschouwen als onderdeel van het gezin. Het is misschien onnodig te zeggen, maar deze episode laat zien dat liefde tot alles in staat is. Het kan mensen veranderen en hen verborgen kwaliteiten en kanten laten ontdekken die ze zich nooit hadden kunnen voorstellen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt