Deze tweeling is een beroemdheid geworden dankzij de specifieke genetica van hun magnetische ogen

Janine image
door Janine

29 September 2020

Deze tweeling is een beroemdheid geworden dankzij de specifieke genetica van hun magnetische ogen
Advertisement

Bekendheid is nooit gemakkelijk om mee om te gaan, vooral niet als er minderjarigen in het middelpunt van de belangstelling staan. Het onderwerp “baby star” zorgt al jaren voor een maatschappelijk debat en hoe meer tijd er verstrijkt, hoe actueler het wordt. Als het in het verleden nodig was om naar het grote scherm te gaan, is vandaag dankzij sociale netwerken het juiste profiel op het net voldoende om een attractie op het web en influencer te worden. Deze trend betreft niet alleen de kinderen van beroemdheden, maar ook gewone mensen.

via Inquirer

Advertisement

Megan en Morgan Boyd weten er alles van, een tweeling geboren in 2011, wier zeldzame schoonheid een echt fenomeen op het net is geworden. Naast hun betoverdende gezichtjes hebben de zussen ook een bijzonderheid die hen buitengewoon maakt, namelijk prachtige heldere ogen. Dit is een genetische zeldzaamheid voor gekleurde mensen, maar als je naar de prachtige blauwe ogen van hun moeder kijkt, snap je van wie ze ze hebben geërfd.

Advertisement

Tussen de twee valt Morgan op omdat ze heterochromie heeft, dat wil zeggen irissen van twee verschillende kleuren. Sinds ze klein waren, fotografeerde hun moeder Stephanie ze graag en stuurde ze de foto's naar vrienden en familie. Het duurde niet lang voordat die afbeeldingen onder de aandacht kwamen van een beroemde modeprofessional.

Sindsdien heeft ze een speciaal Instagram-profiel genaamd "TrueBlue Twins" geopend, zoals de bijnaam die Stephanie bedacht voor de meisjes. Dit virtuele album bevat foto's en video's die de tweeling op verschillende momenten in het leven uitbeelden.

Hoewel ze “bijna” identiek zijn, hebben ze allebei hun eigen goed gedefinieerde persoonlijkheid, maar ze houden beiden van mode en poseren graag voor de camera. Hun account heeft inmiddels 6 miljoen volgers bereikt. Velen vragen Stephanie of zo'n roem gezond is voor zulke jonge mensen. Hoewel ze graag met haar schepsels "pronkt", maakt ze zich als goede moeder altijd zorgen om hun opvoeding en veiligheid.

Morgan en Megan hebben geen toegang tot hun sociale accounts en hebben geen smartphone omdat ze nog te klein zijn. Pappa is van nature zelfs nog meer beschermend en angstiger dan zijn vrouw. Hoewel ze al zo populair zijn, worden de TrueBlue Twins geholpen door hen die ervoor zorgen dat ze met beide benen op de grond blijven staan. Je kunt tenslotte geen betere beschermengelen wensen dan je geliefde ouders.

Advertisement