Dit meisje is erin geslaagd 240 kg af te vallen en een giftige relatie te beëindigen: nu heeft ze haar leven weer in handen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Dit meisje is erin geslaagd 240 kg af…
Een kind ziet zijn stiefmoeder voor het eerst in een trouwjurk en begint te huilen van vreugde Hij is 110, zij 104: hun totale leeftijd maakt hen officieel tot het oudste stel ter wereld

Dit meisje is erin geslaagd 240 kg af te vallen en een giftige relatie te beëindigen: nu heeft ze haar leven weer in handen

Door Janine
27.453
Advertisement

De weg om je eigen “ik” te vinden kan soms erg lang en moeilijk zijn. Alles begint vanuit een daad van moed, vanuit een verlangen naar verandering, vanuit de kracht om jezelf te verbeteren en jezelf een tweede kans te geven. Dit pad kan zowel fysiek als psychologisch zijn, het is vaak bezaaid met obstakels, je valt en staat vaak op. De beloning, aan het einde van de weg, is iets dat van onschatbare waarde is, het is de voldoening om een ​​daad van liefde voor jezelf te kunnen verrichten.

via: TLC

Dit alles is het verhaal van Christina Phillips. Toen ze net 12 was, woog ze al 130 kg. Op haar 22ste bereikte ze 320 kg. Ze was meestal bedlegerig en was voor de meest elementaire behoeften afhankelijk van haar familie. Een van de mensen die voor haar zorgden, was haar man Zach. Ze verscheen vervolgens in het tv-programma My 600-Lb Life, en dit is waar haar reis naar verandering begon.

Dr. Nowzaradan, die met de staff van de show samenwerkt, schreef haar een streng dieet voor en een bewegingsprogramma. Christina zou enkele kilo’s moeten verliezen voordat ze een gastric bypass kon ondergaan. Veel van de mensen in haar omgeving waren sceptisch over deze procedure. Het meest tegengesteld was de echtgenoot, die zich op de een of andere manier bedreigd voelde door haar verlangen om onafhankelijk te worden.

Advertisement

De onverwachte reactie deed het meisje beseffen dat de relatie ongezond was geworden, dus besloot ze hem te verlaten. Met een gebroken hart ging Christine verder, onderging een operatie en verloor maar liefst 240 kg. Maar dit was slechts de eerste stap. We kunnen wel zeggen dat het moeilijkste deel nog moest komen. De vrouw moest een langzaam en complex psychologisch proces doorlopen.

Hoewel ze nu anders was, voelde ze zich in haar hoofd nog steeds het zwaarlijvige meisje van 320 kg. Dus zette ze zich met lichaam en ziel in, zag haar diepste angsten onder ogen, terwijl ze bleef letten op haar voeding en training. Ze had ook verschillende tegenslagen. De angst om aan te komen, zorgde ervoor dat ze een eetstoornis kreeg.

Maar nu is ze eindelijk een gelukkige vrouw, opnieuw verliefd op het leven en haar bestaan. Ze geniet van de simpele dingen en is dankbaar voor alles wat ze heeft. Een welverdiend gelukkig einde voor Christina Phillips!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt