De oude man voelt zich niet lekker: zijn hond redt zijn leven door de aandacht van een man te trekken - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
De oude man voelt zich niet lekker:…
6 niet te onderschatten signalen die ons lichaam ons kan sturen als de slagaders geblokkeerd zijn Hij doet ​​zijn vriendin een aanzoek met 100 kaarsen, maar uiteindelijk steekt hij het huis in brand

De oude man voelt zich niet lekker: zijn hond redt zijn leven door de aandacht van een man te trekken

Door Janine
6.714
Advertisement

De lijst met redenen over het waarom je een hond moet nemen is erg lang. Allereerst het plezier van zijn gezelschap, met de vreugde die hij weet te brengen en met de immense en onvoorwaardelijke genegenheid die hij kan geven.

Dit zijn allemaal zeer goede redenen, maar meestal subjectief en emotioneel. Alsof deze nog niet genoeg zijn, zijn er ook andere van meer praktische aard. Een daarvan is dat ze in geval van nood het leven van de eigenaar kunnen redden.

Toen Rudy Armstrong zijn geliefde Chihuahua genaamd Bubu nam, stond deze vermelding zeker onderaan de lijst. De man, een gepensioneerde veteraan van de Amerikaanse marine, woont op een woonboot in North Carolina. Op een dag was hij bezig met zijn dagelijkse klusjes, toen hij zich niet lekker begon te voelen. Eerst werd zijn voet gevoelloos, dus dacht hij er over om even te gaan zitten. Toen besefte hij dat hij zijn arm niet meer kon bewegen.

Op dit punt begon hij zich echt zorgen te maken. Hij kon niet meer opstaan ​​om de telefoon te pakken en om hulp te roepen. De kleine Bubu voelde dat er iets mis was en rende naar buiten om te controleren. Rudy was nog bij bewustzijn, maar praktisch verlamd. Hij keek haar viervoeter in de ogen en zei haar "ik heb hulp nodig, ga Kim zoeken". Bubu haastte zich zodoende om de kapitein van de pier te zoeken.

Advertisement

Ze liep naar de man toe, maar in plaats van te blaffen en te springen zoals gewoonlijk, stopte ze voor hem en ging op haar zij liggen. Kim begreep de boodschap en volgde haar naar de boot. De oudere man had een beroerte gehad, dus werd er een ambulance gebeld. Eenmaal aangekomen in het ziekenhuis kreeg hij alle nodige zorg.

Dankzij de snelheid van de kleine Bubu kwam het ambulancepersoneel op tijd. De man reageerde heel goed op de behandelingen en na een paar weken herstelde hij. Toen het weer beter ging met Rudy, kon hij eindelijk bezoekers ontvangen. De eerste was uiteraard zijn geliefde Bubu.

Toen de hond hem herkende rende ze naar hem toe, sprong op zijn schoot en overlaadde hem met kusjes. Het was een heel lief moment dat al het ziekenhuispersoneel ontroerde. Een paar dagen later werd Rudy ontslagen en kon hij samen met de beschermengel die zijn leven redde, terugkeren naar zijn woonboot.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt