Zes jongeren met Downs starten een bedrijf dat pizza's maakt voor evenementen: niemand wilde hen aannemen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Zes jongeren met Downs starten een bedrijf…
Een oma bekent plotseling aan haar kleindochter: Een man riskeert zijn leven om een ​wolf te redden die in een val zit

Zes jongeren met Downs starten een bedrijf dat pizza's maakt voor evenementen: niemand wilde hen aannemen

Door Janine
1.550
Advertisement

In de huidige samenleving is het uitermate belangrijk om het vermogen en de sterke wens van jongeren met het syndroom van Down om hun dromen te realiseren onder de aandacht te brengen. Hoewel ze individuen zijn met "speciale behoeften", zijn ze absoluut niet minder dan wij, behalve het feit dat ze geweldige vechters zijn, en ze doen altijd echt hun best om hun dromen waar te maken. Zoals deze 6 jongeren met Down die samen een eigen bedrijf zijn gestart.

via: Infobae

Deze 6 jongens besloten om voor zichzelf te beginnen nadat velen hen een baan werd geweigerd; Telam Lopez, de manager van de workshop "Sumando", die met deze jonge mensen met speciale behoeften werkt, zorgde ervoor dat ze hun dromen konden verwezenlijken. Dankzij de steun van Lopez hebben de 6 gewillige jongens besloten om een ​​bedrijf te starten, en dit bedrijf draagt ​​de naam "Los Perejiles", een bedrijf dat pizza's en empanadas maakt voor verschillende soorten evenementen.

Natuurlijk moesten ze eerst toestemming en goedkeuring van de ouders krijgen zodat ze na schooltijd konden werken, maar uiteindelijk is het met de medewerking van iedereen gelukt!

Nada nos quita todo lo que aprendimos y vivimos trabajando juntos! 💪 Encontramos esta hermosa foto que nos sacamos...

Pubblicato da Los Perejiles Eventos su Venerdì 12 giugno 2020

Op dit moment bevindt Los Perejiles zich in het noorden van de stad Buenos Aires, de hoofdstad van Argentinië, in de wijk San Isidro, maar gezien het enorme succes dat deze 6 jongens hebben op pizza party evenementen, is het geen toeval dat ze overwegen om uit te breiden, zelfs om een ​​echte internationale franchise te creëren die werk kan geven aan andere jongeren met speciale behoeften zoals zij!

Advertisement

Een werkproject, dat van het bedrijf Los Perejiles, dat door iedereen moet worden ondersteund en erkend, zodat deze kinderen met het syndroom van Down net als iedereen volledig worden geaccepteerd in de samenleving. Omdat iedereen het recht heeft zijn dromen en doelen waar te maken, net als de rest van de wereld.

Gefeliciteerd jongens!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt