Een kind ziet zijn stiefmoeder voor het eerst in een trouwjurk en begint te huilen van vreugde - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een kind ziet zijn stiefmoeder voor…
Een geadopteerd meisje herenigt zich na 24 jaar met haar vader en ontdekt dat ze voor hetzelfde vrijwilligersbedrijf werkten Dit meisje is erin geslaagd 240 kg af te vallen en een giftige relatie te beëindigen: nu heeft ze haar leven weer in handen

Een kind ziet zijn stiefmoeder voor het eerst in een trouwjurk en begint te huilen van vreugde

Door Janine
14.772
Advertisement

Een traditioneel gezin bestaat niet altijd uit een vader, een moeder en een biologisch kind, soms kent een stel elkaar, houdt van elkaar, besluit te trouwen, maar een van de twee heeft al een kind uit een eerdere relatie. In deze gevallen is het de plicht van de stiefvader of stiefmoeder om van dat kind te houden alsof het van hem is en hem onvoorwaardelijk te accepteren in de nieuwe gezinseenheid die op het punt staat te worden gevormd. Iets wat Rebekah Seabolt, stiefmoeder van de kleine Jude, heel goed weet.

via: NewsBreak

Toen Rebekah de charmante Tyler ontmoette, wist ze meteen dat de man een 9-jarige zoon had uit een eerdere relatie; langzamerhand kon Rebekah steeds beter met hem overweg, tot op het punt dat een diepe genegenheid voor elkaar ontstond; Jude was "gek" op Rebekah, en hetzelfde kon van haar worden gezegd tegenover de kleine van het huis!

Daarom wilden Tyler en Rebekah, toen ze besloten te trouwen, een speciale verrassing voor de kleine Jude maken...

Tijdens het maken van de bruidsfoto’s, verzorgd door Ashah Photography, werden Jude's ogen gesloten door zijn vader Tyler, en toen, als bij toverslag, toen hij ze weer opende, zag hij zijn adoptiemoeder in het wit gekleed voor hem: het was de eerste keer dat Jude haar in een trouwjurk zag!

Advertisement

De reactie van de kleine Jude was zo ontroerend dat hij begon te huilen van ontroering, net als Rebekah, die zei: “Toen ik Jude's emoties zag toen hij me voor het eerst in een trouwjurk zag, smolt mijn hart. Ik ben zo vereerd om deze jongen met zijn vader te mogen opvoeden.”

De verrassing voor Jude hield daar echter niet op: tijdens de ceremonie ontving het kind ook een heel bijzonder geschenk, rechtstreeks uit Rebekah’s handen: een gouden ring met de inscriptie "Forever Family", oftewel “voor altijd familie” en de datum van de bruiloft tussen Tyler en haar.

Rebekah zei: "Stiefouder worden is een van de moeilijkste dingen die ik ooit heb gedaan... vooral voor mij, aangezien ik me aansluit bij een familie tijdens een wereldwijde pandemie. Hoewel het moeilijk is, ben ik ongelooflijk dankbaar, vereerd om deel uit te maken van deze reis met mijn jongens en ik kijk uit naar de komende jaren om herinneringen te creëren en samen te leven."

Onnodig te zeggen dat Tyler, Rebekah en Jude nu een perfect gezin zijn!

Felicitaties aan het bruidspaar en veel geluk voor Jude, die van zijn stiefmoeder houdt als geen ander ter wereld!

Advertisement
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt