Een vrouw vraagt ​​om een ​​echtscheiding omdat haar man geen ruzie met haar maakt: "hij houdt te veel van me, ik voel me verstikt"

Janine image
door Janine

09 September 2020

Een vrouw vraagt ​​om een ​​echtscheiding omdat haar man geen ruzie met haar maakt: "hij houdt te veel van me, ik voel me verstikt"
Advertisement

Er wordt vaak gezegd dat discussiëren en het hebben van gezonde en constructieve contrasten bij een stel de relatie gelukkiger, stabieler en duurzamer maakt. In feite is het altijd goed om een ​​beetje "pit" in het dagelijks leven te hebben, misschien de partner erop te wijzen wat er mis is en te proberen de diversiteit en verschillen samen glad te strijken.

De hoofdrolspeelster van het verhaal dat we je gaan vertellen, heeft dit concept echter zo goed begrepen dat ze het als een echt probleem is gaan beschouwen, tot het punt dat ze de relatie met haar man in twijfel heeft getrokken vanwege... een gebrek aan ruzies! Als het je vreemd lijkt, weet dan dat het echt is gebeurd en dat deze ietwat “strijdlustige” vrouw naar de rechter is gestapt en zelfs om een ​​echtscheiding heeft gevraagd.

via jagran.com

Advertisement
Pxhere - foto di archivio

Pxhere - foto di archivio

Behulpzaam, liefdevol, vol aandacht, altijd beschikbaar om aan verzoeken en verlangens te voldoen, ze tegemoet te komen: zo beschreef een Indiase vrouw haar echtgenoot die, volgens wat werd verklaard, in 18 maanden huwelijk nooit met haar in discussie was gegaan.

Als het voor een vrouw vaak een onmogelijke droom is om zo’n ​​echtgenoot naast zich te hebben, voor deze vrouw was de manier waarop de man was gewoon ondraaglijk. Te veel liefde en te veel harmonie maakten haar moe, en daarom besloot ze zich tot de rechtbank Sharia in Sambhal te wenden, met de bedoeling van de man te scheiden.

Geconfronteerd met een dergelijk verzoek, waren ambtenaren op zijn zachtst gezegd verbijsterd. Een situatie als deze was hen ongetwijfeld nog nooit overkomen, en alles werd nog specialer gemaakt door de details die de vrouw vertelde. "Ik wilde ruzie met hem maken", zou ze hebben beweerd, "hij schreeuwde nooit tegen me en stelde me nooit teleur: ik voel me verstikt door zo'n omgeving".

Advertisement
Pixabay

Pixabay

Dit zijn werkelijk unieke redenen om een ​​echtscheiding aan te vragen, aangezien de redenen om uit elkaar te gaan, voor veel paren te veel conflicten en situaties betreffen waarin man en vrouw het over praktisch niets oneens zijn. Het behoeft dus geen betoog dat de ambtenaren het verzoek van de vrouw hebben afgewezen, omdat ze het nogal "lichtzinnig" en zonder concrete gronden vonden.

De man van zijn kant wilde waarschijnlijk gewoon een goede echtgenoot zijn, en ongetwijfeld handelde hij met de beste bedoelingen en stelde hij zich beschikbaar, was begripvol en grootmoedig. Het is immers moeilijk om hem hierop te bekritiseren, maar het is wel zo dat in een stabiele relatie geen van beide partijen volledig met de ander moet meegaan, omdat het risico bestaat dat je je identiteit verliest. Misschien is dit precies wat de Indiase vrouw stoorde, we wensen deze vrouw daarom… wat meer discussies met haar man!

Advertisement