Dit stel jaagt een absurde droom na: ze wil de dikste vrouw ter wereld worden

Janine image
door Janine

08 September 2020

Dit stel jaagt een absurde droom na: ze wil de dikste vrouw ter wereld worden
Advertisement

De maatstaven van schoonheid zijn iets heel persoonlijks, en allesbehalve "standaard". Misschien is dit tenslotte wat onze wereld en de mensen om ons heen interessant maakt, en wat ons misschien helpt om veel gemakkelijke vooroordelen te overwinnen. Er zijn echter grenzen die objectief gezien erg moeilijk te accepteren zijn, hetzij omdat ze bijzonder bizar zijn, hetzij omdat ze gevaarlijk of lelijk zijn om naar te kijken.

Zoals een 27-jarige vrouw die, samen met haar 25-jarige vriend, plotseling besluit om... de dikste vrouw ter wereld te worden, deze droom nastrevend als de grootste toewijding en wens om te vervullen, uiteraard geholpen door haar vriend. Als het je absurd lijkt, weet dan dat het echt zo is: ze heet Monica Riley en haar doel is al langere tijd om een ​​gewicht van 450 kg te bereiken!

via New York Post

Advertisement
lcyz/Youtube

lcyz/Youtube

Wie zei dat slank synoniem is aan mooi? Voor deze twee jongeren lijkt precies het tegenovergestelde waar te zijn. In het geval van Monica Riley is overgewicht echter een echte droom geworden, een verlangen om koste wat het kost te vervullen. En dan hebben we het niet over een paar kilo extra's, maar over een toestand van pathologische zwaarlijvigheid en daarom tegelijkertijd gevaarlijk.

Advertisement
lcyz/Youtube

lcyz/Youtube

Het meisje, dat ook als model werkte, woog 300 kg, en besloot dat het niet genoeg was: om de dikste te worden moest ze 450 kg bereiken en praktisch onbeweeglijk worden. Een dergelijk gewicht maakt het bijna onmogelijk om zelfs de meest elementaire bewegingen uit te voeren. Onnodig de gezondheidsrisico's die aan een dergelijke wens zijn verbonden, te beschrijven.

lcyz/Youtube

lcyz/Youtube

Haar jonge vriend Sid besloot haar, in plaats van haar van zo'n roekeloze houding af te houden, te helpen. Waar mogelijk hielp hij haar haar "dosis" van 8000 calorieën per dag in te nemen, waarbij hij niet bepaald lichte maaltijden voor haar kookte, zodat de weegschaal voor haar kon blijven stijgen. Monica had bijna overal hulp bij nodig, zelfs de eenvoudigste dingen, en dit was een bron van grote voldoening voor het stel.

This Morning/Youtube

This Morning/Youtube

De bizarre "onderneming" van Monica en Sid ging door totdat de vrouw zwanger raakte, een gebeurtenis waarvoor ze haar race naar extreme obesitas moest stoppen om veilig te kunnen bevallen van haar dochtertje. Een verhaal dat ons doet nadenken over de eigenaardigheden waartoe de mensheid in staat is... Het enige dat overblijft is hopen dat Monica niet opnieuw getroffen zal worden door een verlangen dat zo absurd en riskant is voor de gezondheid.

truly/Youtube

truly/Youtube

Advertisement