Hij koopt voor weinig geld een oud huis en ontdekt dan dat er een groot zwembad in de tuin verborgen ligt - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Hij koopt voor weinig geld een oud huis…
Een haas bezoekt elke dag een mensenfamilie die hem heeft gered en acht weken lang heeft gevoed Elke avond keert een eendje terug naar het huis van de jongen die haar leven heeft gered: ze zijn praktisch onafscheidelijk

Hij koopt voor weinig geld een oud huis en ontdekt dan dat er een groot zwembad in de tuin verborgen ligt

Door Janine
399
Advertisement

Verhuizen is altijd een risico: degenen die een oude omgeving verlaten om in een andere te gaan wonen, weten in feite niet wat hen te wachten staat, tenminste totdat ze hun dagen in de nieuwe accommodatie beginnen door te brengen. Het leven kan ons echter altijd positief verrassen, zelfs in het geval van een huis waarin we net zijn verhuisd en dat in zijn tuin een soort semi-verborgen "schat" bevat.

Waar hebben we het over? Over een groot ingegraven zwembad, een structuur waar veel mensen van dromen om in hun achtertuin te hebben. Het werd ontdekt door John Reynolds, de gelukkige nieuwe eigenaar van een huis dat in niet zo’n goede staat was gekocht.

via: The Mirror

We zijn in Texas, waar John, een 35-jarige verpleegkundige, zijn huis kocht voor een zeer lage prijs, om te renoveren. Het huis zou namelijk praktisch worden afgebroken, om er vervolgens iets op te bouwen. Maar na een zware regenbui gebeurde er iets onverwachts.

Een zwembad van 10 bij 5 meter is "magisch" uit de grond achter het oude huis tevoorschijn gekomen. John had natuurlijk geen idee dat zoiets zich daaronder zou kunnen verbergen. Dus toen hij werd gewaarschuwd door een buurman, kon hij zijn ogen niet geloven. Er was een zwembad, en door de regenval kwam het langzaam maar zeker weer aan het licht, bijna alsof het opgemerkt wilde worden door de eigenaar van het huis.

Advertisement

"Voor mij was het net als het vinden van een winnend lot", zei John, nadat de man die naast hem woonde zijn bezit had onthuld. De verpleegkundige renoveerde het pand, klaar om het door te verkopen, maar na de ontdekking besloot hij het huis voor zichzelf te houden. Het hele huis heeft dankzij het zwembad veel meer waarde gekregen. Wat een kleine investering moest zijn, bleek daarom een ​​grote verrassing. "Ik kon het niet laten gaan", zei de 35-jarige.

Nu, gelukkiger dan ooit, geniet John met zijn vrienden van het zwembad in de achtertuin, na maanden van renovaties waarin het huis compleet is veranderd. Een kleine uitgave voor veel gezelligheid en een huis met enorm potentieel: deze man had echt een zeer aangename verrassing, en wij kunnen alleen maar blij voor hem zijn!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt