Hij koopt voor weinig geld een oud huis en ontdekt dan dat er een groot zwembad in de tuin verborgen ligt

Janine image
door Janine

12 September 2020

Hij koopt voor weinig geld een oud huis en ontdekt dan dat er een groot zwembad in de tuin verborgen ligt
Advertisement

Verhuizen is altijd een risico: degenen die een oude omgeving verlaten om in een andere te gaan wonen, weten in feite niet wat hen te wachten staat, tenminste totdat ze hun dagen in de nieuwe accommodatie beginnen door te brengen. Het leven kan ons echter altijd positief verrassen, zelfs in het geval van een huis waarin we net zijn verhuisd en dat in zijn tuin een soort semi-verborgen "schat" bevat.

Waar hebben we het over? Over een groot ingegraven zwembad, een structuur waar veel mensen van dromen om in hun achtertuin te hebben. Het werd ontdekt door John Reynolds, de gelukkige nieuwe eigenaar van een huis dat in niet zo’n goede staat was gekocht.

via The Mirror

Advertisement

Man is left ‘speechless’ after finding a ‘$160k-worth’ swimming pool hidden in the garden of the house he bought for $20k:

Pubblicato da Bored Panda su Martedì 8 settembre 2020

We zijn in Texas, waar John, een 35-jarige verpleegkundige, zijn huis kocht voor een zeer lage prijs, om te renoveren. Het huis zou namelijk praktisch worden afgebroken, om er vervolgens iets op te bouwen. Maar na een zware regenbui gebeurde er iets onverwachts.

Advertisement
Wikimedia/Not The Actual Photo

Wikimedia/Not The Actual Photo

Een zwembad van 10 bij 5 meter is "magisch" uit de grond achter het oude huis tevoorschijn gekomen. John had natuurlijk geen idee dat zoiets zich daaronder zou kunnen verbergen. Dus toen hij werd gewaarschuwd door een buurman, kon hij zijn ogen niet geloven. Er was een zwembad, en door de regenval kwam het langzaam maar zeker weer aan het licht, bijna alsof het opgemerkt wilde worden door de eigenaar van het huis.

Wikimedia/Not The Actual Photo

Wikimedia/Not The Actual Photo

"Voor mij was het net als het vinden van een winnend lot", zei John, nadat de man die naast hem woonde zijn bezit had onthuld. De verpleegkundige renoveerde het pand, klaar om het door te verkopen, maar na de ontdekking besloot hij het huis voor zichzelf te houden. Het hele huis heeft dankzij het zwembad veel meer waarde gekregen. Wat een kleine investering moest zijn, bleek daarom een ​​grote verrassing. "Ik kon het niet laten gaan", zei de 35-jarige.

Pixabay/Not The Actual Photo

Pixabay/Not The Actual Photo

Nu, gelukkiger dan ooit, geniet John met zijn vrienden van het zwembad in de achtertuin, na maanden van renovaties waarin het huis compleet is veranderd. Een kleine uitgave voor veel gezelligheid en een huis met enorm potentieel: deze man had echt een zeer aangename verrassing, en wij kunnen alleen maar blij voor hem zijn!

Advertisement