Haar huis werd per ongeluk gesloopt: "Ik woonde er al sinds mijn 10e, mijn opa had het gekocht"

Janine image
door Janine

21 April 2022

Haar huis werd per ongeluk gesloopt: "Ik woonde er al sinds mijn 10e, mijn opa had het gekocht"
Advertisement

Het huis is de schuilplaats van het hart. Hoe vaak hebben we deze zin niet gehoord. Het is dan ook echt waar. Of je het nu huurt of wanneer het je eigendom is, het huis is de plek waar ieder van ons zich veilig voelt, om aan het eind van de dag naar terug te keren om bij te komen en uit te rusten na een lange dag vol verplichtingen. Maar probeer even je ogen te sluiten en stel je voor dat je op een avond thuiskwam en het niet meer kon vinden waar het was.

Laten we eerlijk zijn: het lijkt misschien een paradoxale situatie. Een huis, tenzij het een camper of een caravan is, kan zich niet verplaatsen, het kan zeker niet animeren en bewegen om met de arme bewoner een slechte grap uit te halen. Juist. Wat als het per ongeluk werd afgebroken? Een verhaal als dit is een Amerikaanse vrouw echt overkomen. We vertellen je wat er is gebeurd.

via WKRG/Youtube

Advertisement
Pxfuel - Not the actual photo

Pxfuel - Not the actual photo

Dit is Jennifer Pulliam, een vrouw uit Leaksville, Mississippi, die sinds haar tiende in dit huis woonde. "Het was het oude huis van mijn grootvader dat hij in 1965 kocht. - zei ze in een interview - Sindsdien was het altijd van onze familie geweest". Maar tijdens een weekend, terwijl Jennifer weg was, kwam een ​​bouwbedrijf op het ongelukkige idee om het huis te slopen.

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

De vrouw hoorde plotseling van het incident van een familielid. Jennifer schakelde onmiddellijk een rechercheur in om erachter te komen wat er was gebeurd. Zo ontdekte ze dat een bouwbedrijf er verantwoordelijk voor was en dat het allemaal per ongeluk was gedaan. Je leest het goed. Een menselijke fout die het oude familiehuis van onschatbare emotionele waarde vernietigde.

"Toen ik het nieuws hoorde, heb ik 40 minuten gehuild. - zei Jennifer - ik wendde me tot de politie, maar ze vertelden me dat de verantwoordelijken niet zullen worden gearresteerd omdat er geen kwade opzet achter dit gebaar zat, maar een fout. Ik heb besloten om een ​​rechtszaak aan te spannen en ik zal doorgaan totdat recht is gedaan".

Er waren veel reacties van het web. Alle gebruikers kozen de kant van de vrouw en moedigden haar aan door te gaan. Als ze erin slaagt de zaak te winnen, zal ze eerst de reconstructie van het huis krijgen en, volgens sommige opmerkingen, een zeer hoge vergoeding gezien de emotionele waarde van het onroerend goed.

Het is aan de rechtbank om te beslissen, we kunnen alleen maar hopen dat de vrouw wordt gecompenseerd, ook al weten we dat geen enkel bedrag ooit genoeg zal zijn om de leegte en het verdriet dat voortvloeit uit het verlies te vullen.

Advertisement