Een vrouw zet haar 88-jarige moeder uit huis: aangeklaagd wegens mishandeling - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een vrouw zet haar 88-jarige moeder…
Dit schattige meisje met het syndroom van Down is al een model: op haar 2e wordt ze een symbool van inclusiviteit Een haas bezoekt elke dag een mensenfamilie die hem heeft gered en acht weken lang heeft gevoed

Een vrouw zet haar 88-jarige moeder uit huis: aangeklaagd wegens mishandeling

Door Janine
1.297
Advertisement

Op geen enkele wijze mag iemand zijn eigen welzijn en vrijheid worden ontnomen. Toch is de wereld vol onrecht. Ouderen zijn slechts enkele van de "favoriete" doelwitten van bepaalde harteloze personages, die er geen moeite mee hebben hun stem tegen hen te verheffen. In de stad Linares, in Chili, was een 88-jarige vrouw de hoofdrolspeelster van deze trieste realiteit: haar dochter gooide haar letterlijk het huis uit en liet haar alleen op straat achter met een kussen en een reistrolley. Gelukkig meldden de buren het incident meteen en kon de burgemeester snel ingrijpen om de oudere vrouw te helpen.

Het vrouwelijke slachtoffer van dit geweld heet Adriana Lobos, ze is 88 jaar oud en begin september 2020 werd ze door haar dochter op straat uitgezet. Een ontoelaatbaar gebaar dat prompt werd aangegeven door de buren die getuige waren van de scène. Alsof dat nog niet genoeg was, werd mevrouw Adriana haar huis uitgezet aan het begin van een nieuwe lockdown vanwege de Covid-19-epidemie. Het verhaal werd door de burgemeester zelf op zijn Facebook-account gemeld, nadat de gemeente ingreep om iets aan de situatie van mevrouw Adriana te doen.

De dochter van Adriana en al degenen die geweld tegen haar hebben gebruikt, zijn aangeklaagd. Er is contact opgenomen met een andere dochter van Adriana, die in Santiago woont, zodat ze voor haar moeder kan zorgen.

Helaas is dit een verhaal dat de ongelukkige realiteit van veel oudere mensen over de hele wereld weerspiegelt.

Tags: OuderenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt