Hij is gehandicapt en zij niet: ze trouwen tegen elk vooroordeel in en bewijzen dat liefde elk obstakel kan overwinnen

Janine image
door Janine

15 September 2020

Hij is gehandicapt en zij niet: ze trouwen tegen elk vooroordeel in en bewijzen dat liefde elk obstakel kan overwinnen
Advertisement

Liefde is zo'n krachtig gevoel dat het elk obstakel kan overwinnen en elke barrière kan doorbreken. Shane Burcaw, 27 jaar, en Hannah Aylward, 24 jaar, weten dit maar al te goed. Shane lijdt aan spinale spieratrofie en zit sinds zijn tweede jaar in een rolstoel, terwijl Hannah het typische atletische, lange, blonde meisje is dat iedereen aan haar voeten zou kunnen hebben. Ondanks de duidelijke fysieke verschillen zijn deze twee jonge mensen verbonden door een diepe vriendschap en een liefde die alle barrières overwint. Op 4 september 2020 trouwden Shane en Hannah tijdens een privé-ceremonie, waarmee ze hun liefde bekroonden en alle vooroordelen overwonnen.

via Instagram / Shane Burcaw

Advertisement

Hoewel Shane werd geboren met spinale spieratrofie, stond hij nooit toe dat zijn fysieke conditie hem ervan weerhield om wat dan ook te doen. Er werd ook een zeer ontroerende documentaire over hem gemaakt die Hannah Aylward blijkbaar moet hebben bereikt, die via e-mail contact met hem opnam en haar ongelooflijke bewondering uitte. Aan het einde van de brief schreef Hannah: "PS. Ik vind je schattig!". Vanaf dat moment begonnen de twee vaker te schrijven, totdat de vonk oversloeg.

Advertisement

Shane en Hannah gingen samenwonen en begonnen met het maken van video's op YouTube waarin ze over de dynamiek van hun relatie vertellen en hoe ze daar mee omgaan. Hun kanaal kreeg onmiddellijk duizenden bezoekers, maar de bekendheid trekt, zoals we weten, ook de gebruikelijke “keyboard warriors” die nooit de kans missen om situaties te beledigen en te veroordelen die ze niet volledig kunnen begrijpen. Na de aankondiging van hun huwelijk en vooral na het zorgvuldig observeren van hun video's, veranderden veel van deze "haters" van gedachten en gaven aan hoeveel spijt ze hadden over hun gedrag.

Het leven van Shane is zeker niet gemakkelijk: bedenk dat zijn lichaam op een jongen, en zijn gezicht op dat van een man lijkt. Velen geloven dat Hannah zijn moeder is of gewoon zijn verzorgster, als ze door de straten van de stad wandelen. Desalniettemin is de man nooit gestopt zijn leven ten volle te leven en raakte hij nooit ontmoedigd door deze toestand.

Nu hij eindelijk met zijn beste vriendin en de liefde van zijn leven is getrouwd, kan hij zich echt compleet voelen!

Advertisement