Hij ontdekt dat de dakloze hem een ​​kostbaar schilderij heeft verkocht: hij spoort hem op om hem zijn deel te geven

Janine image
door Janine

18 September 2020

Hij ontdekt dat de dakloze hem een ​​kostbaar schilderij heeft verkocht: hij spoort hem op om hem zijn deel te geven
Advertisement

Een passie hebben voor antiek en alles wat vintage is, kan voor grote verrassingen zorgen, zowel voor degenen die het object kopen als voor degenen die het verkopen. Alexander Archbald, die een familiewinkel runt genaamd Curiosity Inc, weet er alles van, waar hij verzamelobjecten en prullaria verkoopt die op het eerste gezicht geen waarde lijken te hebben, maar die in plaats daarvan van onschatbare waarde kunnen zijn. Dankzij een bijzondere klant had Alexander een zeldzaam en uniek object in handen.

via CNN

Advertisement
News 1130

News 1130

Een van de meest loyale klanten van Curiosity Inc. is Adam, een dakloze man die vaak zoekt tussen de rommel en vintage voorwerpen die mensen weggooien om te proberen ze in Alexanders winkel te verkopen en te begrijpen of en hoeveel waarde ze hebben, zodat hij wat geld heeft om te eten. Op een dag bezorgt Adam een ​​schilderij van Disney's tekenfilm Bambi aan de winkel, die hij voor ongeveer $20 van dakloze koopt.

Maar toen Alexander de lijst veranderde, kon hij niet geloven wat dit “simpele” schilderij verborg: "Toen ik de lijst verwijderde, kon ik mijn ogen niet geloven. Het had een oud certificaat van echtheid uit 1937. Ik nam contact op met een galerie in de Verenigde Staten en ze vertelden me dat de waarde $3.500 was!"

Advertisement
News 1130

News 1130

Hij wist dat het schilderij veel meer waard was, en daarom besloot Alexander dat hij, wat het ook zou opleveren, de helft aan Adam zou geven. Na weken van tevergeefs zoeken, vond de man van Curiosity Inc. eindelijk Adam, die niet kon geloven wat hij, puur toevallig, tussen het afval had gevonden.

News 1130

News 1130

Nu heeft Alexander niet alleen de helft van de vergoeding voor dat kostbare schilderij aan de dakloze gegeven, maar hij heeft ook een GoFundMe-pagina geopend om te proberen Adam van de straat af te helpen en een dak te vinden om onder te slapen.

Velen reageren positief en geven wat ze kunnen om Adam een ​​nieuwe kans te geven, de dakloze man die een praktisch onschatbaar voorwerp in de vuilnisbak vond dat zijn leven redde!

Advertisement